Publikováno Duben 19, 201213 r Ahoj, Měl jsem Octavii II, rádio Bolero, nyní mám Superb II taky s Bolerem a subjektivně to hraje hůř než ta samá kombinace v O2. Všude jsou repra od výrobce, nicméně u Octavie jsem neměl ani žádnou potřebu je měnit, hráli skvěle (víc basově), tady mě pomalu bolí hlava z výšek ale basy jsou nic moc.. středy v pohodě u obou aut. Ekvalizér jsem zkoušel, ale nic moc. Může to být nějaká chyba? Nebo to tak je? Díky :-) je mi jasné, že nemůžu čekat něco extra od defaultních repro, ale právě ta Octavie mě celkem mile překvapila, že hrála hezky.
Duben 24, 201213 r Moc ti sice nepomůžu, ale mám úplně stejný pocit. Trochu jsem to spravil ekvalizérem, ale žádná sláva. :-(
Květen 1, 201213 r Může a dokonce hraje. Superb II - Sound system + columbus vs. Octavia II FL - Sound system + columbus
Leden 6, 201312 r Neni to zrovna nejnovejsi vlakno... ,ale neda mi to. Standartni repro v S2 hraje rozhodne lepe nez standartni repro v O2. Manzelka ma jeste moji starou O2 s Nexusem tak vim o cem mluvim. Sound systemy uz je ale jiny pripad.
Leden 8, 201312 r mam doma O2 a superba 2 a ja tedy jsem za to,ze octavia hraje v origo stavu lip nez superb
Leden 8, 201312 r Asi zalezi i na radiu ( vybuzeni a tak... ) u mne je rozdil jasne slyset ve prospech S2-swing oproti O2-nexus. Pro poradek- ze je jeden ci druhy system lepsi nevypovida o kvalite a nechtel jsem rict ze je dobry. Upraveno Leden 9, 201312 r od iziah
Leden 20, 201411 r Sice stare vlákno, ale nevím, z mého pocitu teda v O2-SWING, co jsem mel hral tedy citelne hur nez S2-COLUMBUS, a o externim systému uz nemluvim, nerikam, ze jsou spatne, ale co sem tak mel moznost vyposlouchat tak nikdy nehral externi system s origo reprakama lepe, teda aspon dle meho poslechu.
Únor 3, 201411 r Chce to udelat par zasahu drobnych a pry to bude dobre:-) neco jsem prostudoval na zahranicnich forech tak uvidim jestli to bude fungovat.
Únor 3, 201411 r Já zase porovnával Octavii 2 FL v kombi s Columbusem vs můj SII kombi s Bolerem a v oktávce je ta muzika prostě o chlup lepší i basy jsou hlubší. V Supu když si nastavím na rádiu víc basů, tak už někdy repro drnčí a zvuk je zkreslený. (samozřejmě záleží na typu hudby)
Únor 6, 201411 r Tapec je clenitejsi ozvucnice mensi tlak tvoreny repraky se nedokaze procpat tak malyma dirkama v mrizce ta se diky tomu rozvibruje no hold celkem dost drobnych chyb ktere pak kazi dojem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.