Wranic Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Zdravim,chtel bych se zeptat...dneska na parkovisti mi nacouval frajer do predni casti auta a posunul ho cca 50-100cm....divne zakrupalo pod stredovim tunelem v oblasti radici paky.A kdyz sem chtel nastartovat tak to na poprvi tocilo a nic,chytlo to az na podruhy normalne.Pri narazu sem mel zarazen 1.rychlostni stupen.Zajimalo by me proc to nenaskocilo na poprvy a co to tam mohlo krupnout a jestli to nahodou neodnesly rozvody pac je mam 2 mesice stary:-(...auto mi prijde ze se chova normalne akorat to odnesl ramecek na spz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 mohl skocit rozvod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 (editace) pokud jsou starty teď bez problémů, výkon ve všech režimech otáček normální a nesvítí check, tak bych to viděl jako nepravděpodobné. Editováno: 21. Duben 2012, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 startovani studeny i teply ok,check nesviti,vykon mi prijde ok mozna citlivejsi pedal:-D a prestalo rachtat lozisko na spojce:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 takze defakto je na tom motor jeste lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 takze kdyby to bylo skoceni treba o zub tak by treba svitil check???:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 měl jsem to skočený o zub a svítil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 čidlo na vačkovém hřídeli by to hlásilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 jestli to cidlo je funkcni:-D ale jede to v poho tak snad to bude ok...jen by me zajimalo proc to ponarazu chytlo az na podruhy a co to krupnuti nekde pod radici pakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 možná bylo nějak skřížené táhlo od šaltr páky, chtělo by to asi omrknout někde na rampě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Je to blbost, nebo mám správnej pocit, že fábule mají řazení bowdenama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 jojo, jsou tam lanka, blbě jsem se vyjádřil s tím táhlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Podle dilenske prirucky maji vsechny Fabie razeni pomoci bowdenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Malta: Tak jsi byl prvni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 22. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 razeni se zda byt ok teda krome jednicky ta sla vzdycky hur....i u dvojkovy fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.