jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Kluci ,napadlo mě založit toto tema kvuli otazkam na polsko ,dily, cestovani ,cesty, ale jsem i pro volnou diskuzi , na všehny otazky budu rad odpovidat , a dokonce i naky vtim překousnu Takže ptejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Jak je to s kvalitou polského benzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 No podle toho kde tankuješ doporučuju Orlen z vlastni skušenosti je to totiž naše benzina ,teda Orlen koupil benzinu a co určitě doporučit nemužu tak je to Lotos a takove ty supermarketove benzinky jelikož Lotos je jejich hlavni dodavatel ,kvalita mizerna , a cena taky nic moc jinak klasika všehny větši světove značky shell , bp a podobne jinak Orlen ma v polsku největši sit benzinek a zapomněl bych , je dodavatelem Bliskiej , tudiž kvalita stejně dobra jako na Orlenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Orlen dolévám do serva, vyjde to levně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 a jsou kvalitni , maji knou how shell nikdy jsem s nima neměl problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Jak je to s kvalitou polského benzínu. Na to je v Lampárně celý téma Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice http://forum.skodaho...erpaci-stanice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 No i po polsku tu niepogadamy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Luďo , o tematu samozdřejmě vim ,ale toto temam je všeobecne ,nebudu branit klukum se zeptat tady tady bych byl rad kdyby se ptali všeobecně na cokoli spojene s polskem ale bojim se že to bude o benzinu a naftě Morris_3nec : Pogadać można, niebronie , polski język jest jak mój własny Editováno: 25. Duben 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Moš tam tyle chyb, že by mě s tebe jebnul cyp.:-):-):-) Jinak je praxe taková, že hodně Moravských benzinek vozí pohonné hmoty z Polska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 VAG BoBo : tak to je pro mně novinka , to jsem ani netušil ,ale ani bych se jim nedivil , při cenach PH u nas a v polsku se vyplati vozit i ve velkym , třeba i přimo přes distribučni sit inaczy widzym že umisz po naszymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 (editace) Jo kámoš jezdi s cisternou, jezdil do Loukova a teď říkal že už v Loukově rok nebyl, že všichni jedou do Polska, Že tam tankují cisterny Shell a podobné. Tak se tady můžeme přít které, pohonné hmoty jsou lepší, když je tankujeme všichni stejně. Ono to prý není v tom jejich benzínu a naftě, ale ty menší benzínky, kvůli velké konkurenci sem tam přikoupí bůh ví co, aby přežily. Tím jsou myšlené Polské male čerpačky. Editováno: 25. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 S tim jsem se pravě setkal na jedne menši na vyhodě polska , natankoval ,a ujel snad jen 200m , vic vody jak benzinu ,naštěsti motoru se nic nestalo ,ale přes moji žalobu ,benzinka zkrahovala ono mit tedka soukromou benzinku se ani nevyplati , moc nizke ceny jsou pravě voditkem pro nizkou kvalitu , teda alespon v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 jedna stranka ktera pomuže s cestovanim po Polsku je vidět že furt kopou ,všude http://www.gddkia.gov.pl/pl/10/serwis-dla-kierowcow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 V Polsku na malych stanicech je nizka kvalita benzin. V Polsku nema problemu s shell. Ja tam tankoval a bylo dobre rovnez v zimu. Na shellu natankovalem moc litru benzin , ale v-power . ted tankuju u lotosu a neni to spatna benzinka. V Polsku benzin je 3 koruny levnejsi od vasich ( pb 95). Volim vasou benzine je lepsi . lepsi = draha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxa421 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 V Polsku tankuju jenom u Orlenu a veliká spokojenost, když jsem se ptal v polovině října, jestli je už zimní nafta, protože večer bylo kolem 0 C, tak mi řekli, že nafta už je zimní na -20 C. Mám špatnou zkušenost v Polsku na Shellce u Náchoda, kde jsem natankoval 1.12. 2010 a auto po 15km nejelo, v naftě byla voda, která zamrzla, tak se mi to trošku prodražilo s odtahovkou atd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Tak tak Orlen forever Fabii tankuju pet let 95 a zadny problem Oktuli par mesicu 98 a plna spokojenost Plus jejich smes do ostrikovacu je bozi , jak letni tak zimni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 (editace) ja ted' tankuju na lotose 98 dynamic a plna spokojenost . Nekdy tankuju u shell (v-power racing) a zadny problem . V polsku byl seznam spatnych cerpacek, a majitele dostavali pokutu za spatne palivo . Jsou cerpacky na kterych je spatna benzina ale jsou cerpacky na kterych je dobra benzina. Mluvm jen o benzine , a nafta to jiny tema. Polsky Orlen = Ceska Benzina - ve 100% Editováno: 12. Listopad 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Zapomnels o nemeckem Star Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Jaky nemecky star ? Nic nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Orlen je majtelem ceske Benziny a nemeckeho Staru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 teho ne vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Mohu rict ze vsechne benzinky a star cerpacky budou jako orlen. Pry ma stacit jen cca. 3roky. Orlen chci stavit vice cerpacek na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 To už jednou zkusili a po roce to zarazili - Orlen tady nikdo nezná, zatímco Benzina je tradiční značka již od roku 1953. Tak jsem na to zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) Ale nazev paliv jsou stejne jako na benzince . Na obu jsou Vervy a efekty Editováno: 31. Srpen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 To je možné, nicméně platí to, co jsem napsal - Orlen je zde obecně neznámá firma (firma). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.