Jakub Kulhánek Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Ahoj chlapy dnes mi přišla navi dx typ A, po připojení mi bohužel nefunguje multifunkční volant ani maxidot. Radio jsem zapojil vše normál hraje, radio se vypne se strčením klíčku i zapne s klíčkem, ale nefunguje mi multifukční volant a maxidot, na internetu jsem našel, že musí být nějaký tří drát podle fotky v zeleném konektoru, já mám dráty jen 2 předchozí radio bylo symphony. Volant se asi bude muset nakódovat přes diagnostiku co? To bych snad ještě zvládl, ale jak s tím maxidotem? Nějak přeházet kabely? Nebo něco udělat s řídící jednotkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Čau, dával jsem do OI. MP3 Symphony ze Supa a měl jsem opačný problém. Auto bylo nachystane na 3drat a radio bylo dvoudrat (čili CAN). Je to už nějaký pátek ale jestli mě paměť neklame, musíš sundat budíky a přehodit dráty na třídrát ( jsou to jiné piny na konektoru u budíků), navíc tedy i natahnout ten třetí drát od budíků k rádiu. Nevím jestli jde třba přepnout rádio na dvoudrátovou komunikaci, to musí poraditi jiný odborníci. Pohledej, já ten postup taky našel tady někde na fóru. Goodluck! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 musíš odpojit cany, dopojit dráty do RJ mf volantu a vše nakodovat.. a napojit 3-drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 som si nedavno tiež kupil navigaciu DX- A , a tiež nefunguje mf volant , ten 3-drat to viem zapojit ale ako to nakodovať ? niaky postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 musíš změnit zapojení u RJ MF volantu a nakodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) niaky detailnejší postup by nebol Editováno: 25. Únor 2013, autor: Wojnar Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 tak jak jste to vyřešili? detailnější postup by opravdu bodnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ktory typ navigacii skoda dx mi bude fungovat v octavii 1. r.v 5/2000 predfacelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) každá EDIT: nejlepší je origo díl na skodateile, ale ty ostatní zřejmě budou také fungovat Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) ešte RAZ , može tu nieto napisat detailnejši postup na zapojenie navigacie DX do octavie 1 , aby fungoval aj MAXIDOT a MF volant , hlavne ako to nakodovať dakujem Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Robert16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ať Ti nepraskne žilka. Tady to není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 (editace) tak všetko vyriešene a funkčne , troška pomohlo aj forum ale stači sa troška zahladiet aj do schém , všetko to tam je len treba hladat Editováno: 7. Říjen 2013, autor: Robert16 Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.