krtekladis Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Lidicky prosim pomozte zapadl mi nahon tachometru do prevodovky co mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 kua asi průser, všude se píše hlídat to aby tam nespadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekladis Vloženo 29. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 No jo ale kluci co mam ted delat mam obavu puleni prevodovky ono se mi to tam bloklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekladis Vloženo 29. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Kluci zlati prosim poradte mi zapadl mi nahon tachometru do prevodovky spis se mi tam zasekl kdyz jsem chtel dolejt olej co mam delat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 tiež sa mi to raz v minulosti podarilo ,že mi ten plastový náhon spadol dolu...riskol som to,dal som nový a Felda jazdí doteraz (možno,už je to nejaká doba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekladis Vloženo 29. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 a nemel jsi tam asi 3cm kulatinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 (editace) druhé to isté téma... http://forum.skodaho...36#entry1634436 načo?? EDIT:už to je upravené od Luďu... Editováno: 29. Květen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Stačí ti jedno téma. Nemusíš mít 2, takže sem je sloučil. Jen se to nějak blbě řadí za sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 TO Luďa: OK TO krtekladis: ako píšem,spadol mi tam ten plastový náhon,celý http://www.cc-autodily.cz/lozisko-rychlomeru-5_5?brand=SKODA&model=FELICIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.