Publikováno Květen 31, 201213 r mám problém nechal sem si udelat generálku motoru ale nejde mi nastartovat ( jiskru háže , palivo vstřikuje , startér motorem točí )
Červen 1, 201213 r Připojil bych na VAG a mrknul na případné chyby. Pokud tam nic nebude napiš Jinak po té GO to jelo? Upraveno Červen 1, 201213 r od Hagrid_cZ
Červen 1, 201213 r tak nech sa p.mechanik ,ktorý robil GO posnaží.... má ten motor vôbec tlaky?? TO Hagrid_cZ nešlo mu to,tu to píše: nechal sem si udelat generálku motoru ale nejde mi nastartovat
Červen 3, 201213 r Jiskru to dávat může ale je otázkou kdy. Mohlo se stát, že setrvačník je namontován o 90° špatně.
Červen 3, 201213 r Kua kdyby to nebylo MPIčko se zapalovací lištou, tak řeknu že máš přeházený kabely od rozdělovače ke svíčkám... Ale ten setrvák jde otočit, to je fakt - takže pokud je o 90°, tak jiskru lišta dává do těch válců, ve který není píst na konci kompresního zdvihu.
Červen 3, 201213 r snímač musí bejt vpohode to by to neházelo jiskru No to si nejsem právě jistý. Zkus VAGem zkontrolovat tyto měřené hodnoty Upraveno Červen 3, 201213 r od Pepa007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.