Bullets Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Já bych to viděl třeba zde? Ideální parking a fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Je to hamba , ale normalne to neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Podle fotky to bude nekde v pr*eli, predpokladam Hlucin a okoli :-D Neco bliz pro Karvinaky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) V pohodě já taky ne :D David psal že je to 20km od Halířova ehm pardon Havířova Editováno: 12. Červenec 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Jo vlastne my se prohodime, ja odjedu a ty prijedes...takze me se to netyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Fakt ti to nevyjde? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Zde to je http://www.mlynropice.cz/ ja klidne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 To bude posezeníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Já zrovna ten den odjíždím na víkend na slovensko, takže nedorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Chata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Neni divu, ze to se srazy v Ove umira, kdyz tu jezdi same Dacie, Thalie a podobne levne sracky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 A přitom Fabie není drahá, a ten Rapid v podstatě taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Hlavne bych si radsi koupil proverene auto s celkem kvalitnim zpracovanim a proverenym podvozkem, nez neco co se vyrabi v Turecku a je to urceno jen pro vychodni trhy - ve Francii se Thalie vubec neprodava...dost OT :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Tak co chlapáci jak to s Vámi vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Semnou pořád stejně, dneska sice šefová zkoušela že mi dovolenku zruší, že nemá lidi, ale když jsem jí řekl že jí ten zájezd nechám zaplatit :D přešlo jí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Ja jsem taky v pohode jen staci rict cas a kde at si doma vse zaridim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 (editace) Nazdar chlapi,po dovči mám chuť s váma pokecat.Mlýn Ropice super místo,souřadnice uloženy.Jen to neplánujte 25.-30.7. to ještě jedu Norsko. Rád vás zase uvidím po takovém odloučení. Editováno: 22. Červenec 2013, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Ja su pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 No tak dobra misto uz je , ale ted ten datum a cas ? Nebo plati ten co navrhl Libor 2.8. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Tak jako já se i přizpůsobim:-) jsem tam na celý týden :-) dokonce jsem to v práci vyměnil jak šlo a místo abych na dovolenou jel v pondělí, jedeme už v sobotu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Tak si teda značím 2.8., 9.-21. hod. Samozřejmně se přizpůsobím jakékoli změně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Počkat 2.8. je pátek a to se fakt v 9 ráno neuvolním :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Asi to spíš myslel ze má na nás celý den :-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 No ale bando uz tu dejte nekdo cas kdy se sejdeme at tam uz nejsou nekteri rano a nebo v noci . Tak ja navrhuji v 17 hod. Co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.