Karlos 61 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Ale vám to trvalo,značím si 2.8.,17.hod,mlýn Ropice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Karlosi píši si tě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Tak sraz probehl jen skoda male ucasti, ale zato se tu ukazal LiborTDI a bylo na co koukat fakt to ma pekny. Jinak Libore sorry zase za ty cesty hold navigace sygic nam chtela opet ukazat krasy tohoto kraje asi jsme jeste meli jet za Bulletsem a to jsem nevedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Sraz pěkný, pokecalo se fakt dobře, a i když nás bylo min tak to byla paráda, sedělo se tam fakt super :-) jo cesta zajímavá to jako určité :-D zase jsme se dobře projeli :-) jen jsem si teď vzpomněl ze nemáme fotku, to musíme napravit :-) a pan Jozzi ma velký minus!!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Počasíčko vyšlo,bylo příjemných 35 a fajn pokec.Díky a zase někdy příště. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Pánové teď jsem došel domů... hned po příjezdu (trvá mi to necelých 15 minut cca 60km/h) jsme skočili do bazénu a když jsme byli vyčvachtaní tak jsme si rovnou ugrilovali večeři pokec byl super a místo myslím že nebylo vůbec špatné. Jinak koukal jsem se kde jste to zase zatočili aspoň jste viděli golfový areál ne fotky je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 A bude prostě provokovat :-D jo no trochu jsme se projeli, chvílema jsem čekal kdy dostanu míčkem do okna :-D tak fotku příště :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Tak příště u Bulletsova bazénu,aspoň příjde včas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Včera jsem se procházel někde mezi Žiárskou chatou, Žiárským sedlem, Plačlivém, Smutném sedle a zpátky Žiárská chata. Bohužel už mi nevyšlo zajet do Ropice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Neni to nahodou z Slovenska z ruky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Chlapi tady ještě fotka onoho malého zdržení které jsme měli v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 No to muselo byt fajne vedro, tak tam stat a nikde se nejde schladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 To já bych se pěkně schoval do stínku k tomu kamionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 U kamionu ve stínu to taky byla jedinná možnost jak se "schladit" v autě se nedalo vydržet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 To leda by muselo bezet s klimou na miste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 To jo ale zase jsme projistotu šetřili naftu páč nikdo nevěděl jak dlouho tam budeme trčet... Naštěstí po hodině jsme se obrátili a vyrazili v protisměru k nejbližšímu exitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Zase tolik to nezere :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 To ne ale když nemáš plnou nádrž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilie65 Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Dobrý den všem majitelům vozů škoda ,jsem obyčejná žena která vlastní vůz škoda felicie už více jak 4 a půl roku ,za tu dobu jsem si ledaco dokázala opravit a moc mě to baví jak mi jednou řekl kamarád jsem asi vyjímka nebo je nás žen více které si dokážou poradit s opravami aut nevím ráda bych poznala nějakou takovou ženu abych se v tomto chlapském světě necítila jediná, ale to proč tu hlavně jsem je to že bych se ráda zúčastnila nějakého srazu příznivců vozů škoda ale mohu jen v rámci Ostravy a okolí možná později také dál. Takže ať nám naše auta jezdí bez problémů a dělají nám radost v našem životě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 (editace) Ahoj no srazy se konaji, ale nejspise az po prazdninach jelikoz jsou dovolene a nedavno jeden probehl mensi. Ale muzes zacit tim ze nam predstavis sve auto zde na foru s par fotografii neuskodi a jinak te zde na foru vitam. A kdy bude dalsi sraz tot otazka opet musi nekdo zadat datum a misto konani a pak jen sledovat toto tema a napsat zda vyhovuje nebo ne. P.S.: Zena ktera se stara o auto nejsi vyjimka i zde na foru jsou takove sikule ktere to bavi. Editováno: 15. Srpen 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 (editace) Zdravím Lilii 65 a jak říká Aspire je to vždycky na domluvě. Někdy nám to sice trvá, ale vždycky se sejdem. Rádi Tě uvidíme. Editováno: 16. Srpen 2013, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Tak co Bando nepodnikneme zase neco nez prijdou na radu zimni doplnky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Já budu u vás na východě od 12.10 do 18.10 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 No proč né. Kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Dobrý nápad, jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.