ASPIRE Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Vzdy nez tam jedu se kouknu jestli je tam narvano bo nekdy tam je dost plno. Je fajn ze tam maji kamery http://www.tixexpress.cz/myci-centra/havirov-u-rondlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Tak jedna z dneska. Jeden Rapid se nevesel do zaberu tak musela byt fotka zvlast a druhy Rapid ten by se vlezl do zaberu ale jelikoz uz byla tma ( bo prijel pozde ) tak by zas nepobral snimek muj mobil . Ale jinak bylo opet fajn a rad jsem s Vama pokecal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Dik, ze jste pockali (az na jozziho, ktereho timto musim pokarat , rad jsem vas videl a aspon trosku jsme pokecali :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 (editace) Fotku mam kupodivu úplně stejnou jako ASPIRE, tak ji dávat nebudu .. Fajn sraz, super pokec, dobré jídlo a pěkné auta Editováno: 2. Srpen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Fotku dam az upravim bylo fakt fajne , slava Tesinakum a Marku jen karej , pokud budes mit cestu , stav se do Děla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Děkuji Vám všem,bylo to příjemné poetické odpoledne. Přidávám mých pár foteček. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Suszka Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 jej srazík... škoda že jsem si to přečetl pozdě rád bych jednou někam dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Nezoufej , nabeton bude dalsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Hoši dotaz. Firma co se zabývá mytím aut ? Interier i exterier. Potřebuju na svatbu nechal vypucovat auto, jelikož se mě to nedaří umýt dočista samotnému. Jestli máte zkušenosti s nějakou firmou Ostrava a okoli, tak za info budu rád :-) Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Weithfisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Syncy je podzim , bliži se 1.11 což znamena " jsme na plech " takže co kdybysme si udělali sraz termin : 14,15,16 listopad davam na vyběr, místo taky k diskuzi ja nabizim - Sedliště a to restauraci Lašskou jizbu (perfektni brambouraky) - Guty a to Gutskou Baštu ( tež fajně vaři akorat dojezd je občas zažitek ) Editováno: 4. Listopad 2014, autor: jozzi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Tak ja muzu 15 a 16. A doufam ze cas bude tak kolem 16 hod. Obe hospody vypadaj fajn , ale ja jsem bramborakovy a o te hospode uz jsem hodne slysel , ale bohuzel jeste nestihl navstivit tak jsem pro Lasskou jizbu. Ale celkove mi to je jedno nemam s dojezdem problem. Takze se podridim ostatnim co maji treba spatny dojezd. Jinak dodam http://www.lasskajizba.com/ a http://www.gutskabasta.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Bude-li čas, rád dojedu na pokec.....kdekoli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 To jsem rad , ale bude prave nejlepsi napsat prave ten datum kdy muzes at se muzeme nejak sladit a urcit ten den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Videl bych to uz i ve tri , ono jednaci se uz brzo stmiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Souhlas jen ted pockat az se tu snad objevi ten zbytek bandy co jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 V tom případě za mě raději Sobota..V Neděli už nemůžu a Pátek bych nestíhal za světla.. Jinak jizba vypadá dobře. Abychom v Gutách nenasazovali řetězy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Bohužel ani jeden z termínu na 99% nemůžu.. 10-17.11. bych měl být pracovně na druhém konci čr Já bych mohl asi 4-9.11 a pak 18-22.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Tak to je slovo do pranice Galvi ja bych to klidne i prehodil jelikoz tu opet prijedes z takove dalky. No pockame jak se ozve zbytek. No ale pocitam ze se tu snad asi nejspise ukaze max. jen Karlos. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ať už se domluvíte jakkoli, rád se přizpůsobím... Motorka je už pod plachtou a víkendy mám vesměs volné... Takže termín je pánové na Vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jirko 22.11 bys mohl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 jozzi 22 mám zatím volné, takže jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 22 bych mohl taky já to už bych měl mít auto zpět po lakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ja zase budu v Ka prave 15-17.11:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 S vama to je tezky syncy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Puki co to mogę do was wpaść na spota. Mi pasują jedynie nedziele . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.