Malta Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 no známí tam jednou ... ale to je do jiné diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Ahoj Všichni Je někdo ochotný na sraz v Sedlišti nebo v Glivicich? Termin: 23.7 nebo 24.7. Kdo se hlási? Tomuś. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 to už se budu pomalu chystat na odjezd na dovču , tož nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Já nic neslibuji díky práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Ondro ja vim že přijedeš s salamem z Olmika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 (editace) Zeptej jsi Galviního o salam . Co ja mu napsal na vibeře Budeš se moc smat :D Editováno: 11. Červenec 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Jsem totálně zasekaný prací. Sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Az do pulky srpna mam vikendy v (_|_) Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Poloviny nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Ahoj Všichni Kdo bude na sraze v nedele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 v nedělu budu odpočívat (doufám) před pondělním odjezdem na dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 martině ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Asi tam budeš sám. Tak si za nás dej placek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 (editace) Sám spiše nebude . Snad přjede Januaryk z PL . Nekteři ho znaji Když ho nebude to mě taky nebude. i budu v Wiśle na výletě Editováno: 19. Červenec 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Syncy, je problem, mam šmak na placek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 tak nahoď datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Martine, nevím jestli jsi dostal Newsletter, ale Kani und jeho Velká Velitelka Naďa plánujou na 30.9. až 2.10. další Roomstersraz - a bohužel nevím podrobnosti, ale mělo by jít o lokalitu někde v blízkosti Ústí nad Orlicí = ode mne co by erteplou domrsknul a zbytek šutrákem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 dostal dostal, jen jsem z toho zmatený, bo to mělo být v Bolce původně a co změnili datum, tak se mluví o ubytku v Ústí a to zase není takový kousek od Bolky, tak nevím jestli tomu mám rozumět tak, že jsou jako Kvasiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 (editace) Józek > mám stejný problem . Napiš datum a v kolik hodin . Od 5.09 jsem na dovči . P.S. V posledni době udělal jsem moi zubařce chutnost na placka , dokonce ji ukazal jsem placka č.76 a 41 . Takhle zatačila že až nemohla . Potom zubařka pta se, kde jsou takové dobré placky? Je ji řekl v Sedliště. Neměla už sily Editováno: 8. Srpen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Taky bych si nějaký / fořtovy koule/ placek dal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 No tak uz nekdo dejte nejake tipy na data a sraz udelame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 No zrovna ty, Aspire, by sis měl špórovat dovču - od pátku 30. zářijce do neděle 2. rujence se bude v bejvalým okrese Ústí nad Orlicí a okolí konat další mezinárodní sraz RoomsterClubu. Detaily mají členové a příznivci v mailu v Newsletteru, pro ještě nezařazený to dávám sem. Detaily ještě neznám, Kani dělá s informacema Zagorku. Ale údajně má někde poblíž UO (alias Údolí Opic) zamluvenej celej penzión a já na neděli 2.10. chystám pro vážný zájemce výpad na Boudu, protože v tu dobu se tam budou konat extra dlouhý sváteční prohlídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 (editace) Ja o nem vim dostavam maily. Editováno: 9. Srpen 2016, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 furt to máš blíž jak do Bolky nebo Vrchlabí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.