Malta Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 tak naše účast vypadá, že bude potvrzena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Jo, sebe. A když budu hodný, bude si se mnou v autě i povídat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Ha novy uzivatel ktereho jsem jeste na srazu nevidel To same co Denis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 no ze pojedeme sami v aute tak si sami budem moct povidat a zadny nahradni ridic neni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Kurňa,nový člen na placku a já to prošvihnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Máme oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 29.10 nemužu, mam v programu valeni na plaži, popřipadě nějakou bugynku v dunach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 nj, pan podnikatel už nemá čas na kamarády a ohřívá si faldíky pěkně v teplíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Tak Jozzi pošli foto,jak se Ti škvaří pupík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Dorazím i z doprovodem (malým). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Kde my setkame se ? Sedliště ? nebo tento Paskov? Jsem napsal ale nevim kde mam jet Aspire > udělaš nějakou rekapitulace nebo seznam? Editováno: 27. Říjen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Zatím nevím, zda stíhám, ale pokud bude chcát, kašlu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 pokud nebude zétra pršet ... je někde na cestě mezi Těšínem a F-M (Sedlištěm) nějaká rozumná myčka? Mám auto jak kolchozák, tak bych je aspoň opláchl, ... ale pokud bude pršet, tak na to s...teda nemá to smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Prset nebude a mycka nevim ale urcite treba v tesine u nejake vetsi pumpy bude neco na ostrik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Ja nepřijedu . jsem nemocni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Já dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Prosim fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Tak nějaké fotky z srazu Ten jeden roomster co tam stoji sám tak se styděl parkovat mezi námi tak stoji bokem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 ten jeden roomster by byl mezi těma vašema leštěnkama jako Popelka umouněná, tož jsem vám nechtěl kazit fotku ... jinak jsem vám zapomněl představit kamoša Jirku co tam se mnou byl, je to taky vlastně věrný škodovák a mechoš, s kterým si děláme drobnější opravy na autech ... (tímto se omlouvám i jemu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Mrzí mě, že jsem nepřijel Řešil jsem a doteď řeším průser doma a ještě jsem dnes ani nejedl.. Snad příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 co vyhořela ti doma komplet elektrika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Ale ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Příště snad dojedu Ale účast slabá A ten Martinův Roomu tam v tom křaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Malta se tam zastavil bo jsem mu nepřivezl misiów želi Učast je mala to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 2 godziny temu, _Denis_ napisał: Mrzí mě, že jsem nepřijel Řešil jsem a doteď řeším průser doma a ještě jsem dnes ani nejedl.. Snad příště... Vždy řikaš přišli krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.