Ivo Tdi Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Mi by to snad na tu neděli i mohlo vyjít. Záleží na tom, kolik bude práce doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Tak jak kdy pokecame ? Vikend uz je za dverma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 U mně je neděle dobrá a čas vynikající. Značím si 27.10. - 17.hod. Challenger. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Takže teoreticky mám v neděli volno. Plány se změnily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Teoreticky bych také snad mohl dojet juknout i když vas moc neznam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 maros prijed. Takze plati ta nedele teda ? Ano ? Co ctu tak nejvice lidi chce nedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Co uz Marek vi tak semnou nepocitejte , mam povinny kulturni vecer , jedem s moji na operetu , tak drzte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Zduř chlapci.Woody mi dal echo ,tak jsem trochu na rozpacích.Na srazíku jsem už nebyl ani nepamatuji.Zítra to mám sice nahnuté,ale jak to půjde,chtěl bych se na vás přijet podívat.Tak snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Je mi líto,ale musím se omluvit. Přijede mi brácha z Prahy na dušičky, takže budeme obrážet hřbitovy a v octě budou zas po roce hrát žalmy. Užijte si to,počasíčko by mohlo vyjít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Ja to sice rozpoutal, ale na zitra mi do toho bohuzel vlezla jedna dulezitejsi akce a nebudu moct dorazit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Jsem zvedav kdo se tam zitra ukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 (editace) No co dodat za skodahome 3 a za octaviaclub 4. Editováno: 27. Říjen 2013, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 (editace) To jste se předvedli pánové, příště asi zas dorazím na srazík aspon jsem pokecali s těma co dorazili A jinač jak jsme se bavili my si píšem spíš na octaviaclubu v sekci regiony a Havířovský expres . Editováno: 27. Říjen 2013, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Skoda ze jste prijeli tak pozde mohla byt fotka i s vama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Škoda slabé účasti .. Ale i tak se bylo na co dívat, auta byla pěkná a posezení u nealka také super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Skoda ze jste prijeli tak pozde mohla byt fotka i s vama. My tam byli přesně v 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 No to ano, ale uz byla tma na fotku o par minutek drive jeste bylo dost svetla na fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Chtělo by to lepší mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 (editace) Přidám i z mého telefonu, ale také nic moc.. Editováno: 27. Říjen 2013, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Galvi na mobily je to super a priste s Woodym porovname kvalitu snimku za sera 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) Tak jsem to nemyslel, fotky nejsou špatné jen to chce něco s čím by se dalo fotit i večer Editováno: 28. Říjen 2013, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Aha no mobily jsou na tom spatne za tmy a fotak nejak nenosim sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Ten sup je kocho ? roomika z fabii poznavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 no aby ty dva kusy nepoznal a sup je od Cuzika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 A kurnik , a ja ho propasl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.