Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Hoši já mám nápad chce se to postavit v pořadí F1 před fl-George,F1 po fl-já,Libor,F2 před fl-Jozzi,F2 po fl Galvi,F3-los pakos Co vy na to? Editováno: 13. leden 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Libore mam dojem ze tamtudma jezdim primo linka z Havru do Frydku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Tak přijedem všichni autobusem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) A Karlos svojím busem EDIT: Karlos tady asi nebyl že? Jsem čekal nějakou reakci na tu pěknou písničku co jsem sem dával Editováno: 13. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Ondro a co roomstri ti budou kde ? Na druhe strane parkoviste ? Ono autobus tam jezdi a zastavka je od tam tud kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 No nás Fabiáře bych postavil zleva a pak si robce co chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jsem zvedav jak se vam podari se seradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Já to budu šéfovat ve stylu Ty doleva,ty do prdele,ty tam,ty nakonec A nebo ještě pomocí vysílačky Editováno: 13. leden 2015, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 :D no coment 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 tož mohli bychom seřadit auta podle generací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Se naseru a prijedu jesterkou Editováno: 13. leden 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Roomster půjde mezi Fabky normálně ne? Podle rv se zařadí před nebo za Galviho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Hoši, ani nevíte jak mě sere, že u nás se takováhle parta jen tak nesejde, tady je to samej blb :/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Má genialita někdy překvapuje i mě samotného :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Libore :D tak ted jsi me dojal az skoro k placi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) V 13. 1. 2015 na 17:46, LiborTDI napsal: Hoši, ani nevíte jak mě sere, že u nás se takováhle parta jen tak nesejde, tady je to samej blb :/ Libore, to mi povídej, proto jezdím do Ovy, v Olomouci je to stejné EDIT: Jozzi ještěrkou, já vezmu Golfa Editováno: 13. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Asi budu brečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Na Libora jsem si musel dat panaka... Salut barde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Galvi: co ty říkáš na ten nápad? Libor: přijedeš i se ženou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Nápad dobrej, jen bych klidně mezi FII nechal postavit i Roomstery, když jsou to s FII sourozenci Viděl bych to tak, že zleva Octavie 1, 2, 3, Rapidy, F3, F2/Roo, F1. Řazení Face/před Face je taky dobrý nápad, ale to by chtělo se tam nejdříve všichni sjet a až pak zaparkovat dle pořadí. Případně i udělat nějaký čtvrt kruh a podobně, ať to na fotce vypadá líp.. Parkoviště na takové pokusy je dost velké a fantazii se meze nekladou Jen by to chtělo už i někoho šikovného s pořádným foťákem... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Taky to byl můj nápad :D ale to už smrdí samochválou No nevím kolik přijede Octavek-Karlos a jeětě někdo? Libore ty si říkal že vozíš foťák ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Tak za Octavie Karlos, pak jezdí někdy Ivo Tdi, ptal se tady i Weithfisto... Zas tak málo jich nebude, pokud kluci dorazí. A třeba tam bude zase stát zaparkovaná ta O3, tak si ji přibereme a zaparkujeme kolem No jo samochvála smrdí, ale nápad dobry, ještě aby si tam byl první a organizoval to , já určitě zase někde zabloudím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Uz by to stejne mohl nekdo sepsat kolik nas vubec bude nejak se v tom ztracim. Galvi neboj poslu ti presne instrukce kudma jet at pak nemusis nadavat v aute i kdyz jedes sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) No poprvé jsem taky jel špatně ale to bylo pomalostí navigace ale tu už nepotřebuju Jozzi říkal že tam bude volat Ale jestli nás tam bude fakt tolik tak tam přijedu o dost dřív Pro zdejší co nejsou nebo nečetli na fb---->měla by přijet ještě na sraz kámoška s F2 před fl (takže další do řady ) a její kámoš s Octou Tak uvidíme Každopádně se už těším EDIT: ano ano,Galvi rád a pěkně nadává EDIT 2: za mě na 100% Editováno: 13. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Galvi nadává, když nestíhá Za mě tak na 90%, ale klidně už mě můžete napsat, nemělo by mi do toho nic vlézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.