Publikováno Červen 13, 201213 r Zdravim vas rad by som dal napisa fabia dole na piatych dverach, mate nejaky dobry sposob ako na to aby sa to pekne odlepilo ?? dakujem
Červen 13, 201213 r Lehce nahrat fenem nebi nehat na slunicku , sloupnou nehtem , poradne ocistit technickym benzinem nebo lihem , pokud jsou fleky od slunicka tak prelestit tempem na stare laky Vyskouseno na sobe
Červen 14, 201213 r Az tak lahko to nepojde. Napis drzi dobre. Zober rybarsky silon a odrez to. Zvysok lepidla odstranis technickym benzinom.
Červen 14, 201213 r Nie kazdy ma pristup k 220V a nahriat to -fen,teplovzdusna pistol.. Vid na sidlisku. Podla mojho navodu to spravi aj na parkovisku pred panelakom.
Červen 14, 201213 r Nu k 220V nemam pristup ani ja v siti je normalizovanych 230V , jinak misto fenu postaci i 10 minut na ostrem slunci ale i vlascem to pude , jen bych daval pozor na prsty
Červen 14, 201213 r V sieti mas od 220V do 240V link: http://www.elektrickaenergia.sk/elektrina-elektricka-energia-elektrika.php Silon si uviazem na 2x drievko a o prsty sa nemusim bat. :kol-31:
Červen 14, 201213 r Prochy - kecáš. Ten link cos postnul je referát žáka 8. nebo 9. třídy základky, s odborným textem nemá nic společnýho. Norma (ČSN/EN) pro napětí v jedné fázi běžný elektrický sítě říká, že předepsané efektivní napětí je 230V ± 10%, což znamená rozmezí 207 až 253V. V obou případech je to EFEKTIVNÍ HODNOTA napětí - protože jeho průběh je střídavý (polarita se 50x za vteřinu mění) a okamžitá hodnota se mění podle grafu funkce SINUS, může okamžité napětí nabývat hodnoty od nuly až po špičkových 357V - a to prosím v obou polaritách. To že se pořád říká "220V" je asi stejný, jako že se benzínu pořád říká benzín, i když je to už delší dobu pouze SMĚS z ropných a neropných složek (lihu, tzv. "bioetanolu") - a to samé platí u paliva pro diesely, které už taky není pouze minerální, ale přesto se mu pořád říká "motorová nafta". Upraveno Červen 14, 201213 r od Ekkar_z_Bastlírny
Červen 14, 201213 r Je - ale jen po dobu méně jak 0,001 sekundy, i když opakovaně 200x za vteřinu ...
Červen 15, 201213 r pekné preľadenie z témy o nápise na 5.dverách do odboru elektrikárskeho...to skandynama poteší a určite aj poučí
Červen 14, 201411 r Ale to se může ne? Tak když píšu k tématu? Hledám někde zmíňku o panoramatickej střeše s posuvným sklem přez celou střechu na F2 combi. Jestli to nedělá nějaká tunerská firma s atestem a homologací. A rovnou nahánim při tom hledání bodíky. To víš, nuda v práci.
Červenec 18, 201411 r Neblbni. Zůstan v partě hrdých honičů řadících pák a plynových pedálů..... A nestyd se za to...... HTP 4ever!!!!! Upraveno Červenec 18, 201411 r od Mr.Pavka
Červenec 18, 201411 r Haťapku kvůli spotřebě, sundat nápis kvůli pocitu, že má pod zadelí turbowágn... Někdo tomu říká mimikry, jinej klamání tělem. Ale auta s nápisem HTP na zadku se kradou míň, než ty bez nápisu...
Červenec 18, 201411 r Ale blbost, špatně si to vykládáte. Já jsem s autem max. spokojený, lítám s tím, jako ďábel, ale plánuju tam dát nové logo Škoda a to HTP mi tam prostě nesedí. Není to kvůli tomu, že bych se za to styděl, podle zvuku to stejně každej pozná :-DFábky se kradou celkově o dost méně, než třeba Octávky :-)
Červenec 18, 201411 r Před mnoha lety, jsem dal své nové Felince mimiky, ale opačným způsobem. 1,9D jsem maskoval LXi. Tehdy byly aktuální krádeže D-motorů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.