žralok Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 O tom, že mi auto týden předtím nechtělo ani nastartovat a nešly zavřít dveře se mi nechce rozepisovat. Ale nás by to právě zajímalo. I jiné věci týkající se tvého "auta". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Chce to pokracovanie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 třeba už je underova okta na vrakále, takže už není vlastně o čem psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Hošani, tak jsem vyvrtal tu klapku. To neuvěříte, co se mi stalo. Po víkendu se těšte na další raritku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Jezisi kriste. Normalne sa bojim, co tu najblizsie najdem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Já nemůžu. Fakt nejlepší vlákno z celého fóra. A já tento měsíc jedu na STK. To abych si připravil obálku s penězi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Já jsem to tomu hošanovi dal do toho jeho zápisníku, takže obálku nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Dobře .. tak šup šup další povídku! Jsem napjatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 A tos sliboval jednu kuriozitu tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 pravda ani story s vyvrtanou klapkou tu ještě neproběhla éterem tak šup sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 7. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Na žádost místních opilců http://forum.skodaho...pilecke-vlakno/ a jednoho vandala mám za sebou další raritku, a sice raritku č. 8 Jak Under škrtící klapku vrtal. Tohle je opravdu raritka již v prvním slova smyslu, protože to by snad opravdu nikdo nedělal. V dalším slova smyslu je to docela šílené. Takže v obou smyslech to není dobré. Protože jsem měl poměrně dost dlouho problémy s chcípáním na volnoběh (a musím říct, že mě to opravdu pěkně sralo) a nechtělo se mi neustále vyhazovat peníze za autodíly, rozhodl jsem se tedy, že do klapky vyvrtám malou díru. Na tuto spešl opravu jsem se řádně připravil a počkal si na víkend, až bude čas a chuť něco vrtat. Den D nadešel a já jsem zjistil, že z mých jich tak početných vrtaček (4) ani jedna nefunguje. Jedna sice fungovala, ale nešel povolit ten utahovák. Tak jsem hledal a hledal, až jsem našel zhruba 40 - 60 let starou vratačku na 380V. Škrtící klapku jsem předem pořádně vyčistil a zacpal otvory, aby se tam nedostaly špony. Protože svěrák nebyl dělaný na velikost mé klapky, musel jsem ji držet rukou a jedna slečna se chopila vrtání. Normálně bych na takové věci žádnou ženu nevyužil, ale musím říct, že nežnější pohlaví má pro vrtání klapek cit. Prostě když to jde o ruky, tak to jde od ruky. A ženám jdou ruční práce dobře. Klapku jsme tedy společnými silami vyvrtali, jenže pak jsem nemohl najít imbus č. 5, tak jsem musel počkat na další týden. Byl to pech. Naštěstí jsem měl klapky dvě, takže tu vyvrtanou jsem si pěkně vozil v kufru jak největší pán. Sice pár dní smrděl celý kufr WDčkem, ale byl to takový správný smrad. Další týden jsem ji namontoval, což mi dalo docela zabrat, protože ty šrouby, co drží klapku, byly krutopřísně utáhlé. A také jsem málem zničil imbus a protrhl šroubovákem to umělé sání. Nakonec jsem ji ale slušně upevnil a pak zkusil nastartoval. Protože momentálně nemám u sebe diagnostiku, čekal jsem, že se mi klapka nastaví sama (po odpojení akumulátoru). Při prvním startu otáčky vyletěly cca na 5 000/min a z motoru se začalo kouřit, zhruba stejně tak, jako když mi kdysi praskla hlava v motoru. Naštěstí, po pár minutách se volnoběh ustálil a nyní se drží cca na 1000/min a motor nechcípá. Ještě ji během týdne raději nastavím přes VAG, ale zatím si motor jenom přede a spotřeba je stejná. Ještě jsem přemýšlel o tom, že bych do té vyvrtané díry dal takový spešl šroub a tím pádem bych mohl regulovat volnoběh mechanicky šroubovákem, stejně jako např. u babety. Ale zatím se drží, takže se tento divoký, na další raritku nabíhající se úkon konat nebude. A pak, že se u Octávie nedá nastavit volnoběh! Jednou si můj známý mechanik spletl zážehový motor se vznětovým, takže se můžete těšit na další raritku, a sice Jak Under se žhavící svíčkou jezdil...A dá se to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Zašroubováním toho stavěcího šroubku nešlo dosáhnout stejného efektu jako provrtáním díry do klapky, čili její mírné pootevření v "koncové" poloze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 se divím, že jsi udělal naostro hned první díru? odhaduji to tak na průměr 4 nebo 5, že jsi nezkoušel raději od menších? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 7. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Wojnys: No, to nemám tušení... Malta: Vyčetl jsem to na jednom foru, takže jsem navrtal 3mm a dopředu jsem věděl, že se to zvedne cca o 200 otáček/min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Já nevím, nemám ji v ruce a nejsem automechanik, ale vidím tam stavěcí šroubek, kterým, se mi zdá, lze "podepřít" klapku v nějaké krajní poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 7. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ten poslední obrázek není moje klapka - to jsem nestihl vyfotit. Je to z googlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Aha, no a takový šroubek Ty tam teda nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ja nejsem opilec jen mistni simpatizant nejlip paliveho moku svestkoveho puvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 31. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Nazdárek hošani, je tu ještě někdo, kdo má zájem o další z mých již tak početných raritek? Under. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 co tam máš tentokrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.