šulda Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Mohl tam bejt nějakej šev, mě ještě čeká výměna žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Lidi mám dotaz. Z výroby mám auto se schránkou-bez popelníku. Onen bílý plast (krytka-rozptylovač světla) tam je. Schránka ale osvětlená není. Jak je to s tím popelníkem? Předpokládám, že osvětlení s nějakým "vypínačem" (aby to svítilo jen při otevřených dvířkách) se tam jen nacvakne (na schránce prostě není). Kam je to ale zapojený do elektriky? Někde kolem rádia nebo...? Předem díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Svítí jen když svítí světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Myslím, že u Vladassa svietiť nebude: Keď Octavia nieje vybavená popolníkom ale už od výroby koberčekovou vložkou jedná sa o nefajčiarsky paket a ten nemá popolník a ani osvetlenie popolníka. Dorobiť to určite nebude tažké, možno ide len o svetielko a kúsok káblika, treba vybrak popolník a kuknúť na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Děkuji za super návod. Zvládl jsem to jako absolutní antitalent na ruční práce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 tiez sa na to chystam kedze idem emnit ziarovku v popolniku. popolnik som uz vybratl a prehodil som aj bielu krytku, uz iba objednam ten kobercek a hotovo. nakolko som nefajciar tak ocenim ulozny priestor ktory je ovela vacsi ako popolnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Trošku oživím téma a jenom se zeptám, po vytáhnutí toho popelníku a vložení koberečku už nepůjdou "dvírka" zavřít, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 proc by nesly zavrit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Hned večer jsem to zkoušel a zavřít to bez popelníku jde. Vůbec mě teď nenapadá, proč jsem si myslel, že to nepůjde zavřít. Omlouvám se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 ja sem zas zjitil ze kdyz otevru dvirka tak z toho mam luxusni drzak na tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 taky dobrý... Jen mi ještě přijde divný, že mám elegance r.v. 2009 a nic mi tam nesvítí, ale to neřeším. Bude se to hodit na blbosti. Nikdy jsem v té přihrádce nic neměl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 stejne to svetylko sviti jak bludicka takto to vypada s tim mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Kolikátku máš telefon? Jinak při zatáčení ti to nelítá? Já ho měl vždycky položenej na zavřených "dvírkách", ale lítal mi pak telefon po zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 4.8 prave ze vubec nelita,mam ho v silikonovem pouzdru a to nedovoli pohyb,telefon tam pasuje jak ulity,poustim si klipy takze je na to supr videt a zvuk jde pres BT do columba takze parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Hm... Mě stačí plná SD karta. Spíše čučím na cestu než na klipy (ber s nadhledem, nerejpu). Když jsem hledal uchycení telefonu, spíše jsem chtěl něco elegantního i s nabíječkou. A toho moc nebylo, tak ho mám vždycky někde pohozenýho. Jak budu mít kobereček, tak bude tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ja mam na telefon drziak z OIII - 5JA 051 435 A, mam 4.7". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ten jsem viděl v únoru v autosalonu v Olomouci, ale protože tam vozím žvejkačky a občas kafe, tak bych tam neměl místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Já mívám telefon v kufru (mimo navigování), stačí jen spojení přes BT a nerozptyluje mně tak. Zrovna v pátek takhle sestřelil kamaráda jeden týpek, kamarád 2,0 TDI PD combi, týpek taky O II, sedan. Kámošova je na odpis Ale ste tu, respektive teď už jsme tu hodně OT a na to sem chtěl upozornit víc než na lidskou blbost, na kterou narážíme na silnicích každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 To já bych byl asi bez telefonu víc nervóznější a nebezpečnější než s ním. Taky spojuju přes BT, ale sem tam, třeba na semaforech se telefon hodí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Tak poslušně hlásím, že patřím do klubu "koberčáčků" Instalaci zvládne každý telátko Akorát mě docela mrzí, že to světýlko tam mám, ale nesvítí (asi prasklá žárovka)...Každopádně na jednu stranu... Nejde to jednoduše vyměnit za LEDku, takže by mi to svítilo žlutě a to by bylo tfuj tfuj, když mám celé auto v LEDkách... Jinak kobereček koupen za 110 Kč cca. v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Vymenit zarovku za LED jde prave pomerne jednoduse a dokonce to vyjde levneji nez v autorizaku kupovat novou zarovku (protoze ji prodavaji jedine i s celym tim konektorem). Konektor je ze dvou kusu a lze rozebrat. Takze ho rozeberes, koupis obycejnou LEDku a patricny odpor a potom to uz jen sbastlis. Nekde je tady tusim i navod s fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 To jo, tak to až se budu nudit, tak to zkusím, každopádně já jsem zkoušel ten konektor rozebrat a přišlo mi, že to nejde. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 (editace) Ta cast konektoru kolem zarovky je do zbytku jen nasunuta, neni to ani prilepene. Staci to necim chytnout a vytahnout. Tady jsem nasel navod od Stringa: osvětlení popelníku - vyrobit samostatně = odpor (je jedno jakou packu) připájet na "+" LEDky (delší nožka), zaizolovat smšťovačkou, aby se LED nezkratovala a vyměnit za původní doutnavku = odpojit konektor, pořádně zatáhnout za váleček (je jen nalisovaný) a vytáhnout z objímky, potom z válečku vatáhnout packy a vypadne doutnavka. Vsadit packu od odporu (horní část kam zapadne protikus od konektoru - tam je přivedeno "+") a do dolní dírky packu od LED "-", nasadit pacičky, zasunout váleček do objímky (odpor bude na horní straně objímky, kam se zacvakává protikus v autě), pohrát si s polohou LEDky - musí směřovat dolů aby svítila do sklíčka v popelníku, je tam dost málo místa a poloha LED by měla být co nejblíž k válečku, jak bude dál, nebude v místě sklíčka a bude svítit do prostoru za ním... připojit konektor a pokud máte správně polaritu, bude to svítit Kdyby se do toho někomu nechtělo, můžeme se domluvit, pošlete mi v obálce konektor a 2x známku na dopis, já to udělám a pošlu zpátky - LED 5mm, 3.3V, 20mA, 50°-90° úhel osvětlení http://www.gme.cz/le...00-60-p511-611/ - Odpor 470 Ohm - dle specifikace v odkazu! http://www.gme.cz/me...-470r-p110-065/ Editováno: 18. Prosinec 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Ta cast konektoru kolem zarovky je do zbytku jen nasunuta, neni to ani prilepene. Staci to necim chytnout a vytahnout. Tady jsem nasel navod od Stringa: Že je žárovka s konektorem jenom zasunuta jsem samozřejmě zjistil, jinak bych tu "schránku" z auta nevytáhnul (páč k tomu vede kabel). Že nejde rozdělat jsem myslel u toho konektoru. Každopádně asi využiju nabídky stringa a pošlu mu to s těma známkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Tak to jsme se nepochopili. Cely konektor i s zarovkou samozrejme od kabelu odpojit jde a stejne tak jde vysunout z popelniku. Ja to myslel tak, ze samotny konektor se zarovkou jde rozpulit na 2 kusy. Potom se konecne zarovicka necha vyndat... Viz obrazek. To cerne zakrouzkovane se da z cervene oznaceneho zbytku vytahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.