Machlak Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Jak se dá vyndat prerušovač_? Mám model 2001, přerušovač s trojúhelníkem.. Diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Úplně jednoduše. Třeba nožem podebereš a vycvakneš tu krytku kolem trojúhelníku a pak opatrně za samotný trojúhelnik vytáhneš celý přerušovač. Trochu Tě budou držet kabely, ale minimálně tolik aby ses dostal ke konektoru abys jej mohl odpojit, to vytáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Zdravim kluci , to co tady resite to je asi s origo alarmem co ? me to dela uplne to same i s tim jak Wojnar zkousel co to udela kdyz da blinkry atd ... a kdyz jedu tak za jizdy se to proste vetsinou vypnulo..ale ja mam ten problem co SMICIK , mam totiz alarm META tak ze ja to asi nebudu mit relatkem v Komfortce co ? , jeste mi nikdo nedokazal poradit a me ty blinkry zamrzaji celkem casto a ne na chvilu , jednou sem se s tim drb.l pul dne a nakonec sem musel odpojit baterku pres noc, rano uz to nesvitilo...tak musim zamykat klickem , muzete mi dat nejakou radu chlapci zlatííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Radím Ti furt dokola. Dělá to "ekvivalent" stejného relátka které zajišťuje bliknutí v komfortce. Jenže ve Tvém případě je relé součásti METY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Jasne , ja sem jen nevedel esi to bude v te krabicce co mam od alarmu v aute nebo to jde nejak pres Komfortku . myslis teda ze to bude v te cerne krabicce jo ? ja nasel nejake fotky toho alarmu ale nikde nemuzu najit nejake schema kde bych zjistil ten privod na blinkry tohle je ten alarm co mam ja : http://www.skoda-forum.cz/nahradni-dily-f20/uni-autoalarm-meta-bka-300-002-t339.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 tak sem se na to vcera dival a neuspel sem ... mel sem za to ze jednotku od alarmu mam za palubovkou z boku od spolujezdce a to je nejaka jina krabicka ... tak newim...je mozne ze by byla pod kapotou ? ani pod volantem sem ji nenasel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 najdi v aute sirenu a jdi po dratech od ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 me taky po zamknuti auta svitili porad smerovky... v komfortce jsem vypnul signalizaci zamknuti blinkrem a bylo po problemu... jen mi to porad vybiji baterku, klidovej odber 130mA... takze jsem se pustil do vymeny... cin odsatej ale kontakty porad nejsou volny, maj je zahnuty... ono i ten cin potreboval poradne nahrat... porad mi to nejde vyndat? slo vam to lehce ven nebo jste taky pouzili trosku hrube sily? nerad bych udelal neco desce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Tak se povedlo ale byla to rasovina to dostat ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.