Publikováno Červenec 16, 201213 r Zdravím všechny Octaváře Chtěl jsem se optat ohledně kódů motoru na OII TDi 77kw. Našel jsem že jsou 4 tipy BXE, BKC, BJB, BLS může mi někdo podat informaci jaký je mezi těmito motory rozdíl??? A který motor (kod) při koupi z ohlednit????? Předem moc děkuji Mirek
Červenec 16, 201213 r Pokud dobře vím, tak se jednotlivé verze liší použitím DPF filtru (filtr pevných částic). BLS - má DPF filtr BKC a nástupce BXE jsou bez filtru ale co má být BJB netuším...
Červenec 16, 201213 r Autor Honza9007, moc děkuji za odpověď. A teda ještě jedna otázka. Ty bez DPF se dělaly do jakého r.v ???? Chci koupit 2007 víš (ty už budou mít asi DPF )
Červenec 16, 201213 r Pokud koupíš BXE, tak tam filtr nebude. Já mám RV 2008, ale modelový rok 2009 a mám to bez filtru Nechci to zakřiknout, ale podle mých poznatků je/byla většina prodaných 1,9 v ČR bez DPF filtru.
Červenec 16, 201213 r Poznáš to také při kontrole kódu na datovém štítku vylepeném v kufru u rezervy,nebo v servisní knížce. http://www.skoda-aut...b6/t5-m0391.htm
Červenec 16, 201213 r BLS - má DPF filtr BKC a nástupce BXE jsou bez filtru ale co má být BJB netuším... BJB takisto bez DPF
Prosinec 5, 20195 r V 1. 9. 2012 na 9:49, ondra krata napsal: Potvrzuji. BJB je bez DPF - mám ji. Zdravim, chci se zeptat, je mozne nahradit v Touranu 06 puvodni motor BKC motorem BJB anebo BLS? Dekuju za odpoved. Gejza
Prosinec 5, 20195 r Možeš ale iba motorom BJB .Motory BLS A BXE majú inú remenicu rozvodového remeňa na kľuke a vačke inak sú tie motory navlas rovnaké.BKC má naviac hladič spetného vedenia výfuku ktorý na BJB nieje takže ho domontuj .Mám to 100 pro preverené , robil som takúto zámenu a dosť som na týchto motoroch laboroval.Motor má po zámene 100tkm a bez problémov prechádza STK .Nachcem nikoho navádzať na zlé chodníky je to každého osobná vec ale ako možnosť to funguje. Upraveno Prosinec 5, 20195 r od marian.marcin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.