Přejít na obsah

Startovanie


cmoud

Doporučené příspěvky

Ahoj,mam fabiu 1.4MPi 50KW a moj problem spociva v tom,ze pri startoch,je jedno ci pri studenom,alebo teplom dlho toci motorom pokial chyti...Vag ziadnu chybu nehlasi,pozeral som aj na pocet vynechanych odpalov sviecok,je tam take velke cislo,ze ho neviem ani precitat,mam novy palivovy a vzduchovy filter,move sviecky Brisk Super DR 15TC,vycistena skrtiaca klapka,aj nastavena,vymeneny snimac teploty chladiacej kvapaliny...Obcas sa stane ze to chyti na tukanec,ale len malokedy...Mate s tym aj vy take problemy?V com moze byt problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázka je co znamená dlho toci motorom pokial chyti. Pokud točí půl minuty, tak řešit. jinak jen možná zkusit vyměnit lištu a jinak nechat bejt.

no tak tocim asi 4 sekundy,asi tak ako Lukason...Akurat sa niekedy stane,ze za studena to chyti hned a to je 1 pripad z 200...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

;):kol-47::kol-31:

me za studena pokazdy na drcnuti ;)

je to prijemny, to nerikam ;) za tepla by to bylo taky prijemny ale bohuzel, a abych se tim zaobiral a ve vysledku rozebiral motor a podobne a pak zjistil ze to takl u MPicek je jako FAKT ! a vysledek zadnej to na to kaslu ;)

mam iridiovy tri-bod svicky, zapalovaci lista kontrolovana a tim padem teda vsechno v cajku ;)

CO MAS ZA SVICKY ? ......... BRISK, BOSH ? jednobodovy ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se taky do "obyčejnýho" MPIčka přikláněl k jednobodovým svícím - fáčko BMM ´94 má skoro identický motor a na trojbody Champion moc jet nechtělo, zatímco na jednobody Brisk N15CY (mědiniklová střední elektroda - KUPODIVU NE PLATINA!) jelo jak z praku... A chytalo až na občasný výjimky na první otočení, možná ne "na drc", ale do 2 sekund to bylo vždycky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...