Přejít na obsah

Parkovací asistent + zobrazení na rádiu


11Petuldo11

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Mna to vyslo cca 350€. Su v tom zaratene predne+zadne cidla + kabelaz+ gombik do pristrojovky+ RJ asistenta+ Getaway+ praca aj s lakovanim. Robil mi to chalan doma, v praci dal cidla nalakovat a doladil programovanie, co mu doma neslo. Inak pracuje v Škoda servise, takze tak :D .. Inak by ti to v skodovke ani nespravili si myslim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím :-)

sice je tady dost vláken o parkovacích asistentech, ale jsou zaměřená většinou dost konkrétně, proto jsem si dovolil založit jedno obecnější téma :-) .

vážně přemýšlím o parkovacím asistentu (PA) do zadního nárazníku. Proto bych vás, zkušené škodováky ;), chtěl požádat o nějaké informace, rady, poznatky, na co si dát pozor, na co se zaměřit, atp.

Zatím jsem se díval na PA na webu jablotronu http://www.jablotron...kovaci+senzory/ ale nebránil bych se i jiné věrohodné značce. Jednotlivá čidla v nárazníku předpokládám není problém nabarvit barvou karoserie, že? Mám totiž takovou barvu auta, kde by černé "špunty" nepůsobily 2x nejlíp :-)

Zajímají mě spíše ty PA bez kamery.

Líbilo by se mi, kdyby ten PA uměl kromě akustické signalizace také zobrazení animace na displeji rádia. Copak musí takový PA obsahovat, aby bylo možné propojení s displejem rádia? Případně co musí umožňovat rádio nebo jaké rádio je dobré použít (klidně dejte konkrétní tipy ;) )

Jak funkční je vlastně ten PA? Bavil jsem nezávisle se dvěma automechanikama a každý říkal něco jiného. Jeden, že je to super, že to ukazuje na centimetry přesně, druhý mi naopak říkal, že to pořád pípá a že je to prakticky nepoužitelné a zbytečné...

Jaké máte zkušenosti? Podělte se, prosím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

originální parkovák je jen jeden a zobrazení je na každém předFL rádiu + FL a FL navigacích včetně RNS510 od 8/2008

Ahoj všem, už je asi pozdě na tento dotaz, ale bohužel jsem si nechal namontovat orginální příslušenství Škoda Zadní parkovací asistent s požadavkem zobrazení na radiu, ztliumení radia apod. jako mám na služence a ouha vyzvednu auto a tam je nějaká sada s externím repro a nic to neumí, dá se to ještě nějak zachránit. Díky za info. Marek

Editováno: , autor: msp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...