Nemeth Ladislav Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Cau vikino1! Momentálne niet na to času,ale keď bude tak to určite pozriem.Môj email: nemeth@inmail.sk Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Maš to v maili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Zdravím Vás, chci se zeptat, jestli je možné pomocí naprogramování ŘJ konfortu nastavit aby když pustím rychlý cyklovač stěračů a zastavím třeba na křižovatce aby se automaticky spustil pomalý a při rozjezdu se zase zpustil ten rychlý. na starým autě jsem to měl a teď to nemám a docela mi to dost chybí. nevím ani jak se ta funkce jmenuje abych si to vyhledal někde na netu ale tady na fóru jsem to nenašel... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 O tom slyším prvně, to by mne také zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Je možný, že auto z 87 to umělo už v základu a auto v plné výbavě 2007 to neumí? to je minimálně hodně na nasrání a taky trošku divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Jaké to bylo auto? Dnes se používá lepší vychytávka - senzor deště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 měl sem renault scenik 1,6... ale kamoš má starýho bavoráka (nejakej 95 rok bo tak a ma to tam taky... vím že senzor deště je ale ten si asi jen tak nezapnu tak sem si chtel zapnout tuto vychytavku se kterou sem byl maximalne spokojeny... nevite nekdo aspon jak se tato funkce jmenuje? bych si o ni aspon nekde precetl a treba by se to dalo resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Pre inšpiráciu - podobnú vec sa chystám riešiť, len v trochu inej podobe. Mám upravený cyklovač riadený mikroprocesorom, ktorého jeden vstup ovplyvňuje činnosť cyklovača. Tento vstup chcem aktivovať signálom rýchlosti - t.j. pri zastavení prepne cyklovač na napr. 10 násobný čas, po pohnutí auta vráti späť pôvodný čas. Soft by bol pripravený, len nie je kedy to implantovať do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Jenze u BMW nemuzes nastavovat interval jako u Fabie...nicmene je to dobra vec to musim uznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Všeličo sa dá, keď sa vie ako a dokonca aj na BMV ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Ahoj, momentalne mam stejny problem. Po dodatecne montazi tempomatu a vymene centralni ridici jednotky mi prestal jit cyklovac steracu....vsechny rychlosti....zbyle dve polohy a spodni poloha funguje. V cem by mohl byt problem? ------------------------- A jen tak mimo, ta nova ridici jednotka umi i tripling, cimz jsem dost nadseny, nemate nejake dalsi tipy co by se jeste dalo zprovoznit? Vybava classic :-( Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Zdravím všechny profíky. Po výměně BSG mi nejde cyklovač stěračů. Stěrače normálně fachčí, jen když přepnu na cykl tak nic. Poraďte prosím, nechci vracet nazpět starou BSG nemá trojblik. Mám Fabii 2001 1.9 TDI Elegance. Vag žádnou závadu neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) pokud pamatuji dobře, tak u nové a staré jednotky je jiné zapojení cyklovače, stačilo přehodit jeden drát nejsem si úplně jist, ale ve vagu by jsi mohl vidět v měřených hodnotách stav cyklovače. Editováno: 17. Srpen 2012, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 (editace) Tak vše vyřešeno. Royce díky za schéma. Dlouho se nikdo neozval a tak jsem se zeptal na dieselpower fóru. Váša mi se vším pomohl. Stačilo vytáhnou ze šesti pinové zásuvky hnědý drát č. 5 a zaizolovat, místo něj osadit volnej drát a spojit hnědočernej č. 7 v osmi pinový zásuvce. Vše maká jak má. Díky Vášovi. Editováno: 23. Srpen 2012, autor: berki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef94 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Zdravím všetkých, nemá niekto náhodou ten hex súbor z prvej strany tejto témy?Rád by som si ten cyklovač tiež spravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightstar Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Zdravím, vím že se k tomuto tématu dlouho nikdo nevyjadřoval ale mám problém s koupenou fabií a nějak mě s ní dochází síly. Zlobí stěrače a to tak že normálně fungují a zničeho nic přestanou, stačí vypnout a zapnout motor a zase nějakou dobu fungují. Časový interval po jak dlouhé době přestanou fungovat je různý. Vyměnil jsem páčku stěračů a problém přetrvává zároveň jsem oměřoval relé na ŘJ a podle mě je v pořádku. Podle všeho by to měla být řídící jednotka ale měnit se mi moc nechce. Nevíte jestli je i nějaké další řešení. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 pojistky? zoxidované kontakty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dataman Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 V 23.8.2012 na 18:12, berki1 napsal: Tak vše vyřešeno. Royce díky za schéma. Dlouho se nikdo neozval a tak jsem se zeptal na dieselpower fóru. Váša mi se vším pomohl. Stačilo vytáhnou ze šesti pinové zásuvky hnědý drát č. 5 a zaizolovat, místo něj osadit volnej drát a spojit hnědočernej č. 7 v osmi pinový zásuvce. Vše maká jak má. Díky Vášovi. mozem poprosit tu schemu? ani mne nejde cyklovac po vymene BCM - Skoda Fabia 1 1.2HTP 40kW 2004 (BMC je z F1 74kW 2001 Elegance) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightstar Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Zdravím, nakonec se mi to povedlo opravit. Ikdyž jsem si to nemyslel, bylo to špatné relé. Na řídící jednotce jsou dvě stejná, podle mě jedno pro přední stěrače a jedno pro zadní, zkusil jsem je mezi sebou prohodit a problém na předních stěračích je pryč a na zadním (který stejně používám málo) se zatím neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dataman Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 (editace) V 23. 8. 2012 na 18:12, berki1 napsal: Tak vše vyřešeno. Royce díky za schéma. Dlouho se nikdo neozval a tak jsem se zeptal na dieselpower fóru. Váša mi se vším pomohl. Stačilo vytáhnou ze šesti pinové zásuvky hnědý drát č. 5 a zaizolovat, místo něj osadit volnej drát a spojit hnědočernej č. 7 v osmi pinový zásuvce. Vše maká jak má. Díky Vášovi. Nejak nechapem ktory drot kam patri... Nema to byt nahodou zo 6pin zasuvky hnedocierny krory spojit s hnedociernym za 8pin zasuvke? lebo hnedy v 6pin nemam... a tie hnedocierne su medzi sebou prepojene.. viete mi niekto poradit? diky Editováno: 14. Září 2019, autor: Dataman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torontik Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 V 26. 3. 2007 na 16:52, Koldo napsal: Schéma: Zdravím, můžeš tu dát fotku plošného spoje? Máš tam jen fotku ze strany součástek. Budu muset si to nějak vyškrábat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Branda Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Zdravím,mám fabii 1 rok 2000,mám tam centrální řídící jednotku 6Q2 937 049 a po otevření dveří asi 3x probliknou kontrolky blikačů,po zapnutí klíčku kontrolky blikačů blikají,bliká i zátěžová kontrolka jako kdyby byl zapojený přívěs,ale tažné zařízení nemám,po nastartování ještě bliká kontrolka dobíjení a po chvíli auto pípá jako když dochází benzín.Jednotkou to není,zkusil jsem 3 a vše stejné,přestane to když odpojím svorkovnici xs4.Když jsem zkusil jednotku 6Q2 937 049 B,tak se žádná závada neobjeví,ale nejde jen cyklovač stěračů,můžete mi někdo poradit kam přepíchnout kabel cyklovače nebo co by mohlo být za závadu u původní jednotky.Děkuji Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrabart Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 V 23. 5. 2019 na 6:31, nightstar napsal: Zdravím, nakonec se mi to povedlo opravit. Ikdyž jsem si to nemyslel, bylo to špatné relé. Na řídící jednotce jsou dvě stejná, podle mě jedno pro přední stěrače a jedno pro zadní, zkusil jsem je mezi sebou prohodit a problém na předních stěračích je pryč a na zadním (který stejně používám málo) se zatím neobjevil. Ahoj, kde najdu prosím řídící jednotku? Řeším stejný problém. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.