Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pandoro - stěžuj si u administrátorů fora. Napřed ale začni dodržovat pravidla fora. Tvé příspěvky jsou mimo téma, tudíž jsem je odstranil. Příště dostaneš rovnou Varování.

Vloženo

A nezabudni dodať, že blahopraješ aj k novému konštrukčnému omylu

Tato sporadická nepříjemnost se např. u mě už neprojevuje. Zatím. Nicméně benzín v oleji, o kterém je toto téma je závada trošku jiné kategorie, než opakovaný start několikrát do roka. Což? Takže radši budu dvakrát po šichtě startovat MPi, než jednou TSi :)

A za C, jsme na diskuzním fóru, tak prosím diskutujme :) Od toho tu chodím, abychom trochu probrali ty naše závady :) A nebo se tu na to vyserem, nebude nikdo přispívat, nikdo se nic nedozví, škodovka bude spokojená, že ty její výtvory všichni chválí. 

Vloženo

Ježíšmarjá, jestli nechápete základní pravidla a členění tohoto fora, tak sem skutečně nechoďte. Děláte tady v tom jen bordel. Další příspěvky mimo téma budou odstraněny s následky pro jejich pisatele. Tady nejste na novinkách.cz, či na facebooku. Blahopřát si k novým motorů si choďte do svých témat, nebo někam do hospody, či lampárny.

Vloženo

Moje bývalé skončilo někde v maďarsku, nebo někde tam na dálném  východě 

jak v madarsku... a nevis, co s nim delali? me zajima jestli to ,,nejak ,, opravi , nebo vymeni motor a jestli to prodaji zase dal, coz patrne jo... ale mozny je, ze to proste vemou,nic s tim neudelaj a odvezou mimo cr a tam to prodaji jako ,,mirne jete ,,

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Ted vybiram auto pro manzelku, take na trasu do 3-4km, cele jsem to tu precetl, po 70strankach o retezech jsem si rekl fajne, kolo na klice vymenit jde, u novych uz to je v pohode, stejne  koupim nejake 2012+, tam uz je inovovane ...

Pak ctu toto a jen cumim ...

edit, cenzura :)

Editováno: , autor: danikd
  • o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Pokud jezdíš krátký trasy, tak to po benzínu olej smrdět bude. S tím ani do servisu nechoď, na to budou mít hned odpověď. Jde o to, jestli jsi vypozoroval změnu hladiny na měrce. Pokud jí máš už nad max. tak už důvod k návštěvě servisu je ;-)

Editováno: , autor: mkaba

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...