kokta7 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) soudního znalce nic víc.. stihli to do 31 dnů nebo ne? jestli ne, tak vrat auto. jinak musím uznat, že pro turbo motor rozhodně nejsou dobrý krátký trasy.... ale to je něco jiného. Editováno: 2. Únor 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 jj, těch 300km najeli běhěm 3 dnů takže se vše logicky odpařilo. Ale oni se tím ani v servisu netajili, že jezdili delší trasy s ohřátým motorem, prej to tak měli od škodovky nařízené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Zvážil bych odstoupení od kupní smlouvy z důvodu, že nemůžeš vozidlo používat k účelu, ke kterému bylo zakoupeno. Tudíž jízda na krátké trasy. Pokud teda nemáš v návodu výslovně napsané, že jízda na krátké trasy během několika tisíc km definitivně zlikviduje motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Dík, dobrej nápad, na tohle se zeptám pravníka a určitě jím tímhle pohrozím ve stížnosti, kterou pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 a dodrželi tu 31 denní lhutu nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Kokto přečti si to tři stránky zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Nedodrželi, ale jak jsem už několikrát psal, právník mě to nedoporučil, začnou vytahovat to, že po celou dobu auto neměli u sebe a i kdyby jim to neprošlo, mají pravníky na to jak cenu auta ponížit, abych z toho vyšel blbě. Řešit tímhle způsobem auto nebo mobil bude asi rozdíl. Ten zákon mluví pouze o porušení smlouvy, ale jakej to bude mít dopad v praxi, a jak by to řešil soud, krej by určitě nastal, těžko říct. To už je snad jednodušší nechat ten motor zadřít Zvážím to co psal froggy, asi to taky nebude úplně průstřelný, ale nechám si poradit od právníka. Každopádně posílám stížnost na reklamaci a počkám si na reakci. Pak soudní znalec....a černý ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Zkus se s nimi dohodnout na výměně za Roomstra s 1.4kou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 To bych určitě rád, taky mě teď pěkně sejří, že jsem tenkrát 1,4 nevzal...ale taková věc, je podle mě velmi nereálná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) Tak to reklamuj znova že ti motor žere olej máš tam jasně napsáno že ti v motoru ubylo 404,6g oleje při ujeté vzdálenosti 325km to je cca 1250g na 1000km. Máš to dokonce potvrzené od škodovky. Akorát jsem nepochopil tu poznámku s těmi 3 dcl oleje. Editováno: 2. Únor 2015, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 No když jsem já dojel tu první váhovou zkoušku, tak byl olej těsně nad max na měrce. Tak to trochu odsáli, a před tou druhou zkouškou už to nevraceli a to jsou ty 3dcl. S tím žraní oleje, jsem už zkusil, ale jelikož do vyjádření potvrdili, že to bylo to co přibylo poprvé, tak jsem na tím radši mávnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Teť jsem se díval do návodu,nedoporučují časté jízdy do 4km z důvodu vysoké spotřeby paliva,v kapitole kontrola oleje je jen připuštěna jeho spotřeba do 0,5 l na 1000 km.Ani slovo o možnosti pronikání benzínu do oleje a kolísání jeho hladiny.Tímhle směrem bych argumentoval,rozhodně auto nepoužíváš v rozporu s návodem a oni argumentují něčím co nikde není psáno.Jestli ubude po 300 km skoro 400gr oleje tak je určitě něco v nepořádku a je to v rozporu s tím co je v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 To je hnus, co napsal servis, kdyby to byla vlastnost motoru, tak ty pruniky mel hned a ne vice jak po roce. Neco se tam podelalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Vím,že je to trochu těžkej kalibr,ale máme eurokomisařku pro práva spotřebitele....stálo by za to jí napsat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 standavfr: podobně mám stížnost sepsanou, ale dík, malinko jsem to přeformuloval podle tvých slov, je to jasnější a bez okecávání a stím olejem jsem jim to tam taky radši napsal, kdyby se chtěli kroutit, že tam žádnej benzín vůbec nebyl tak ať vysvětlí ten úbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) Pandora - Třeba to tam teklo od začátku, ale než na to člověk přijde... Koho by normálně napadlo, že tam poteče benzín jak protrženej. Spíš přístup škodovky je fakt hodně zarážející, a taky i přístup prodejců, když se to tak vezme, určitě o tom ví, ale přesto do zákazníků tlačí tsička hlava nehlava. Editováno: 2. Únor 2015, autor: skoda-roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 No těch možností co by lidem tlačili už moc není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Vím,že je to trochu těžkej kalibr,ale máme eurokomisařku pro práva spotřebitele....stálo by za to jí napsat.Haha... To si fakt myslíš, že cokoliv začínající slovem euro, je určeno k tomu, aby pomáhalo lidem? Svatá prostoto. Třeba Euro 5, Euro 6 a mnoho dalších hovadin, které otravujou život nejen spotřebitelům, ale i samotným automobilkám: http://auto.idnes.cz/emise-co2-cuo-/automoto.aspx?c=A141010_160432_automoto_fdv Kdyby nebylo EU, nebyly by ani Tsi a problémy z toho vyplývající! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Až mě jednou ta směs benzínu s olejem řachne pod zadkem, tak na to budou všechny eura krátký :-) Hlavně, že je v každý reklamě, jak má škoda bezpečný auta a já jezdím s časovanou bombou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Klidně se jich zeptej, kdo ponese odpovědnost, až se motor ve 130 na dálnici zadře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Roomstre motáš pátý přes devátý a ne každej úředník je špatnej ty svatá prostoto.Co sem motáš emisní limity?Jestli máš lepší radu,která tu ještě nepadla tak sem s ní. Editováno: 3. Únor 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 A já říkám, že se tady začínají motat věci, co sem nepatří. Zpět k tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Až mě jednou ta směs benzínu s olejem řachne pod zadkem, tak na to budou všechny eura krátký :-) Hlavně, že je v každý reklamě, jak má škoda bezpečný auta a já jezdím s časovanou bombou! Já furt věřím v dobrý konec. Auto ve stavu ve kterém ho máš ty, nemůže přece servisák se zdravým rozumem takhle odbýt. A jak už jsem několikrát psal, všechno řeš se servisem, na ŠA se z vysoka vyser. Vůbec s nimi nekomunikuj. Nemáš s nimi žádné drobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ahoj,sleduji tohle téma už delší dobu a je to hustý,a držím palce ať to dobře dopadne. Zkusil bych to nabídnout do novin,televize atd.možná i Hyundai by nepohrdnul,mohli by udělat další reklamu.dtest,reportéři ct...fakt držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Zrovna na Hyundai jsem jen tak poslal dotaz zda mají nějakou povolenou hranici benzínu v oleji. Sice odpověděli tak nějak neutrálně, že tento údaj nesledují, ale jenom proto, že jejich auta tento problém nemají. A už vůbec né v takovém množství jako u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.