Únor 19, 201510 r Tady na tom chromu ventilacni mrizky se taky odrazi modra z vnitrniho osvetleni. Tak bud se zblaznili do modre a nebo fotograf neumi fotit :-D ono to ale fakt vypadá namodrale. viz zadní panel:
Únor 19, 201510 r No jasně, já tím chtěl jen naznačit, že když je tam vidět bílá, tak ty modré číslice na displeji budou modré a tudíž to není "vadná" fotka, která zkresluje barvy.
Únor 19, 201510 r A nepsalo se někde něco o možnosti změny barvy osvětlení, nebo tak něco? Nestíhám to sledovat.
Únor 19, 201510 r Nevím o tom. Tam akorat psali o tech svítících listach ne? Upraveno Únor 19, 201510 r od kokta7
Únor 19, 201510 r Jo v Karline to ukazovali. Ma to svitici listy ve dverich a v palubce a pres radio jde menit barva. Ale ze by sla menit barva i budiku a ostatnich tlacitek, to jsem nepostrehl Novinkou pro model Superb a značku ŠKODA je LED ambientní osvětlení interiéru, které do něj vnáší odpovídající atmosféru. Po otevření vozu se vnitřní osvětlení přepne do uvítacího módu. LED ambientní osvětlení umístěné nad dekorativními lištami v přístrojové desce a výplních dveří navozují spolu s osvětlením sedadel, vnitřních klik dveří a prostoru pro nohy jedinečnou atmosféru. Po nastartování se intenzita osvětlení automaticky sníží na tzv. jízdní mód. Prostřednictvím infotainment systému lze nastavit intenzitu LED ambientního osvětlení a zajistit tak během jízdy příjemné prostředí. Upraveno Únor 19, 201510 r od kully
Únor 20, 201510 r Hosi, delate z komara velblouda modry to nebude rozhodne bila jako vzdy Muzu s klidem rici, ze moje informace co mam o SIII jsou natolik overene, ze snad ani sam reditel o nich nemuze vedet takze klid,... bude klasicka bila proc by davali nejakou modrou ? na co ? k cemu ? bila je nadherna a luxusni stejne tak jako ambientni osvetleni
Únor 20, 201510 r Hlavně zrcadlovka nekeca barvama, Zrcadlo fotí takový barvy jaké ji nastavíš a automatické vyvážení bílé i u zrcadel má k dokonalosti daleko. Spíš tu namodralost přičítám ke snaze zvýšit efekt fotky. Všechny světelné zdroje jsou ve stejném nádechu. Upraveno Únor 20, 201510 r od Supermarine_Spitfire
Únor 20, 201510 r Skoda, ze nejde z kufru odemknout auto jako u VW. U bezklicoveho odemykani je to dobra vec A taky mezipodlahu jako u VW bych uvital jako SIMPLY CLEVER
Únor 20, 201510 r Nemáte někdo fotku toho vnitřního osvětlení? Viděl jsem to jen v přímém přenosu při představení a pak už nikde.
Únor 20, 201510 r a co by jsi na tom chtel videt ? ... na tom snad ani neco lepsiho ci co nejde videt
Únor 20, 201510 r S tím modrým podsvícením to bude tak, že v interiéru imho byly takové ty namodralé zářivky jako tomu bývá na autosalonech a díky tomu vše vypadá do modra. Foťák už s tím pak nic neudělá.
Únor 20, 201510 r a nevíte jestli bude možnost si ho zase půjčit na pár dní na firmu? takhle to bylo u O3.
Únor 21, 201510 r http://www.autoforum.cz/bleskovky/nova-skoda-superb-ma-prvni-online-konfigurator-ukazuje-v-nem-barvy-a-kola Konfigurátor. Upraveno Únor 21, 201510 r od motosman
Únor 21, 201510 r Odemykání nevím, ale o podlahu bych se nebál. Vždyť to má i OIII. Myslel jsem variabilni podlahu pro liftback jako ma VW Golf Sportsvan. Kdykoli vezu neco vetsiho, tak mi zavazi to plato. U kombi pocitam s tim, ze asi bude A kamery ve zpetnych zrcatkach a v prednim narazniku nebudou ? Pro 360° pohled ? Upraveno Únor 21, 201510 r od kully
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.