5icz Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Takovy test, jestli se vyplati priplacet nekolik milionu za top BMW oproti top S3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekV Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Tak nám v ceníku zdražili S3, o cca 30 tisíc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 (editace) Konkrétně o 16-33 tis., částečně je u více zdražených výbav kompenzováno rozšířením (v některém případě pouze vrácením) výbavy. Editováno: 22. Listopad 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ibatak Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Na slovensku vyapdol Sportline úplne. Ale neviem ci sa tiez iba preraba cennik... Zaklad na Slovensku išiel hore o 600€. Co je priblizne tych 16tisic ceskych Odoslané z A0001 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Já na to dnes koukal a S3 a nevim, konfigurátor - úprava ceníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekV Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Ve výbavě Style, je v zákadu adaptivní tempomat do 160 km/h. Víte někdo jestli je nějaký rozdíl, proti adaptivnímu tempomatu do 210 km/h ? Tedy mimo možnosti nastavení vyšší rychlost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Mohu Ti říct, jak je to u Kodiaqa, ale myslím že to bude stejné. Do 160 nemá hlídání odstupu od vpředu jedoucího vozidla. Má jen speedlimiter. Pozná se to i podle toho, že má ovládání na jedné páčce se směrovkami. Do 210 má samostatnou páčku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Jestli je to takto u Kodiaqa, tak je to pěkný shit. Ale osobně o tom pochybuji, protože pokud by adaptivní tempomat neměl hlídání odstupu, přestane být adaptivní. Zřejmě je u Kodiaqa v základu běžný tempomat, adaptivní za příplatek. Já v Supu měl v základu také normální tempomat, v konfigurátoru šlo vybrat ACC 210 a podpultovka u prodejce byla levnější ACC 160. Tu jsem si nakonec vybral. Podle mě je tedy v základu ACC 160 a jediný rozdíl bude v té rychlosti a v jiném radaru v nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 to s tim kodiaqem je blbost. adaptivni tempomat v superbu do 160 je skutecne adaptivni - ta verze do 210 ma jiny radarovy senzor takze se to lisi rychlosti a nejsem si jisty, jestli tam v poslednim modelovem roce neni upgradovana datova sada, ktera ma mit i prediktivni detekci chodcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fireman01 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 (editace) Pro Oct: to co popisujes neni adaptivni tempomat ale klasicky tempomat s omezovacem rychlosti adaptivni je prave proto ze si hlida odstup a upravuje rychlost. Rozdil v tech dvou verzich adaptivniho je pouze v rychlosti tzn 160 vs 210 Editováno: 28. Listopad 2017, autor: Fireman01 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 @Fireman01 má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Tusite nekdo co to je? Nasel jsem to v kufru pod kobercem. Ma to tvar podkovy Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: eMeF Odeslal brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Jestli to dobře vidím,tak pomůcka na sundání krytek šroubů kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Si tu z nas robis prdel?http://bfy.tw/Feoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Vyhledat jsem si to mohl, priznavam, ale mysli pozitivne. Kolik lidi diky tomu zjisti, ze neco takoveho vubec existuje a kde to hledat... Ale nekrmme uz flame war, za chvilku jsou Vanoce!:) Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: eMeF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 No to je pravda. Mohli by sme tu postupne davat fotky kazdeho dielu nech pomozeme ostatnym. Stastne a vesele aj tebe 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 CNG dle Vlčka pro Superb vyloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Tak jasne, kdyz bude Hybrid, tak CNG je podle me zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Cng by, ale dávalo větší smysl než hybrid. Už jen kvůli pořizovací ceně vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 To mas asi pravdu, ale vis jak,... Elektrika je a bude cim dal tim vic COOL Coz kdyz jsme u toho, mozna jsem to sem i psal, tak prvni HYBRID bude prave vychazet z SIII. Elektromotor ve spojeni s 1,5 TSI .... celkovy vykon soustavy by mel byt okolo 180kw. cisty dojezd na elektriku cca okolo 50km Tak jsem na to zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 technika, která je v Passatu GTE. Teda tam zatím ještě 1.4TSI, ale letos to změní na 1.5TSI, takže celkem nic nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 https://www.autoevolution.com/news/skoda-superb-facelift-spied-testing-in-the-alps-might-get-new-engines-126004.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 http://www.auto.cz/vw-group-chce-opet-presunout-vyrobu-superbu-nemecka-skoda-odbory-proti-124544 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Muzete mi nekdo prosim rict, kdy bude pro S3 k dispozici 2.0TSi 140kW, stejne jako ma uz O3? Skodovka a dealer si mne prehazuji jak horky brambor a ja uz bych vazne potreboval zajistit objednavku na novy auto.. Dekuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 U SIII FL by měl být Matrix z Audiny, ale zřejmě příplatková výbava za cca 60tkč :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.