PetrKV Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Interier toho Activu vypada slusne.. Ty kola tedy lepsi uz ty origo 16... ,ale kazdy podle sveho vkusu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 z clanku na iDnesu: Prakticky hotovou věcí je příchod digitálního přístrojového štítu. Ten se objeví ještě před faceliftem a určitě bude za příplatek, v základní výbavě jej nečekejme. Zdroj:http://auto.idnes.cz/skoda-superb-combi-jizdni-dojmy-d3h-/automoto.aspx?c=A150701_233756_automoto_vok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Díval jsem se a combi už je v CC. Buď je tam chyba a nebo bude spojler na pátých dveřích ve dvou verzích. spojler1.png spojler1a.png spojler2.png spojler2a.png Něco podobného má OIII Combi GreenLine. new-skoda-octavia-greenline-announced-33-l-100km-and-87-g-km_3.jpg Možné vysvětlení je v článku na Auto.cz: Na fotkách z konfigurátoru jsou pod zadním spoilerem v horní části zadního okna na každé straně takové černé rožky. Budou i v sériových verzích? (mjd) Tyto prvky ovlivňují proudění vzduchu kolem zadních sloupků a okna. Standardně je mají silnější verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 20150702_163753.jpg Candy vs. Moon Zdar, k dokonalosti by chtelo jeste Laser. Tu ani nevim, jestli jsem nekdy videl, kazdopadne nepoznal. Byla tady jednou na foru, ale krome trochu modrejsiho nadechu jsem narozdil od Moonu nevidel skoro zadny rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Laser máme na f3, jenže byla pujcena v době focení, škoda :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 doufam, že je S3 vevnitř celý z plastu... Co jsou vedra, jeden kolega chytil ze služební okty nějakou děsnou dermatitidu.... Nevim, jestli je to věc, na kterou by se dala vztahovat reklamace? Každopádně je osypanej na půlce těla a měsíc se má mazet nějakym krémem oh boy... priceless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Tak tohle slysim poprve...to bude spis nejaka reakce na pouzitou vuni, popr. cistici prostredek pouzity v aute a ne rozhodne z kuze ci neceho jineho z ceho je auto vyrobeno a je jedno jestli Superb nebo Okta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Ale má malý kola co se k tomu nehodi vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Já si objednal 19ky, ale stejnak mi z fotek připadají docela zapadlé, uvidíme jak to bude vypadat v realu. Ty kola na Activu mi hrozně připomínají Dotz Hanzo, měl jsem je v bílém laku před mnoha lety na Octavii I a připadal jsem si jak king:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 co to plácáš? na to jsi přišel jak? přišel jsem na to prostým pozorováním všech nových Superbů. poradíš, nebo budeš jen trapně tlachat?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Dík za info, mně ta záď bez označení značky přijde taková čistá, napíšu jim před předávkou ať je to vše pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-enter Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 20150702_163753.jpg Candy vs. Moon Co je to za kola, ta bílá vlevo na bílé škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/120336-Superb-III#entry2066784 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 všiml jsem si že 206 kw motor v Passatu má v konfigurátoru benzín 98 a škodovka 95 oktanů, je to chyba u VW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Trochu symbolicky dostal kostelník auto s barvou černá "magická" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Co je to za kola, ta bílá vlevo na bílé škodovce?Dotz Hanzo, upravená zákazníkem, originál je cena žlutý.. Jsou to 17cky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Jsem si rikal ze to jsou upravene/vytuzene Hanza:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Prochazim v techto tropickych dnech manual a nestacim se divit nad paletou motoru. Co ten benzin 1.4 110 kW bez ACT a ta nafta 2.0 130 kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Manual toho snese. Skutecnost muze byt jina. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Pravdepodobne to u 130kW varianty bude zmena vykonu jako tomu bylo napr. u OII, kde melo TDI upraveny vykon na 100kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Tak mi potvrdili 37. týden, objednáváno v červnu. Je tam nějaká priorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Tak mi potvrdili 37. týden, objednáváno v červnu. Je tam nějaká priorita. A jakou máš objednanou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 hatchback, LK, 206 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 si pronajímají ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Už v tom jezdí zas každej kokot 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.