Listopad 13, 20177 r Takovy test, jestli se vyplati priplacet nekolik milionu za top BMW oproti top S3.
Listopad 22, 20177 r Konkrétně o 16-33 tis., částečně je u více zdražených výbav kompenzováno rozšířením (v některém případě pouze vrácením) výbavy. Upraveno Listopad 22, 20177 r od bojler
Listopad 22, 20177 r Na slovensku vyapdol Sportline úplne. Ale neviem ci sa tiez iba preraba cennik... Zaklad na Slovensku išiel hore o 600€. Co je priblizne tych 16tisic ceskych Odoslané z A0001 pomocou Tapatalku
Listopad 28, 20177 r Ve výbavě Style, je v zákadu adaptivní tempomat do 160 km/h. Víte někdo jestli je nějaký rozdíl, proti adaptivnímu tempomatu do 210 km/h ? Tedy mimo možnosti nastavení vyšší rychlost ...
Listopad 28, 20177 r Mohu Ti říct, jak je to u Kodiaqa, ale myslím že to bude stejné. Do 160 nemá hlídání odstupu od vpředu jedoucího vozidla. Má jen speedlimiter. Pozná se to i podle toho, že má ovládání na jedné páčce se směrovkami. Do 210 má samostatnou páčku.
Listopad 28, 20177 r Jestli je to takto u Kodiaqa, tak je to pěkný shit. Ale osobně o tom pochybuji, protože pokud by adaptivní tempomat neměl hlídání odstupu, přestane být adaptivní. Zřejmě je u Kodiaqa v základu běžný tempomat, adaptivní za příplatek. Já v Supu měl v základu také normální tempomat, v konfigurátoru šlo vybrat ACC 210 a podpultovka u prodejce byla levnější ACC 160. Tu jsem si nakonec vybral. Podle mě je tedy v základu ACC 160 a jediný rozdíl bude v té rychlosti a v jiném radaru v nárazníku.
Listopad 28, 20177 r to s tim kodiaqem je blbost. adaptivni tempomat v superbu do 160 je skutecne adaptivni - ta verze do 210 ma jiny radarovy senzor takze se to lisi rychlosti a nejsem si jisty, jestli tam v poslednim modelovem roce neni upgradovana datova sada, ktera ma mit i prediktivni detekci chodcu
Listopad 28, 20177 r Pro Oct: to co popisujes neni adaptivni tempomat ale klasicky tempomat s omezovacem rychlosti adaptivni je prave proto ze si hlida odstup a upravuje rychlost. Rozdil v tech dvou verzich adaptivniho je pouze v rychlosti tzn 160 vs 210 Upraveno Listopad 28, 20177 r od Fireman01
Prosinec 19, 20177 r Tusite nekdo co to je? Nasel jsem to v kufru pod kobercem. Ma to tvar podkovy Upraveno Prosinec 19, 20177 r od eMeF Odeslal brzo
Prosinec 19, 20177 r Vyhledat jsem si to mohl, priznavam, ale mysli pozitivne. Kolik lidi diky tomu zjisti, ze neco takoveho vubec existuje a kde to hledat... Ale nekrmme uz flame war, za chvilku jsou Vanoce!:) Upraveno Prosinec 19, 20177 r od eMeF
Prosinec 19, 20177 r No to je pravda. Mohli by sme tu postupne davat fotky kazdeho dielu nech pomozeme ostatnym. Stastne a vesele aj tebe
Leden 18, 20187 r To mas asi pravdu, ale vis jak,... Elektrika je a bude cim dal tim vic COOL Coz kdyz jsme u toho, mozna jsem to sem i psal, tak prvni HYBRID bude prave vychazet z SIII. Elektromotor ve spojeni s 1,5 TSI .... celkovy vykon soustavy by mel byt okolo 180kw. cisty dojezd na elektriku cca okolo 50km Tak jsem na to zvedav
Leden 19, 20187 r technika, která je v Passatu GTE. Teda tam zatím ještě 1.4TSI, ale letos to změní na 1.5TSI, takže celkem nic nového.
Květen 31, 20187 r https://www.autoevolution.com/news/skoda-superb-facelift-spied-testing-in-the-alps-might-get-new-engines-126004.html
Září 14, 20186 r http://www.auto.cz/vw-group-chce-opet-presunout-vyrobu-superbu-nemecka-skoda-odbory-proti-124544
Listopad 12, 20186 r Muzete mi nekdo prosim rict, kdy bude pro S3 k dispozici 2.0TSi 140kW, stejne jako ma uz O3? Skodovka a dealer si mne prehazuji jak horky brambor a ja uz bych vazne potreboval zajistit objednavku na novy auto.. Dekuju :)
Listopad 26, 20186 r U SIII FL by měl být Matrix z Audiny, ale zřejmě příplatková výbava za cca 60tkč :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.