Publikováno Září 1, 201213 r Zdravím, mám menší problém. Čistil jsem startér, vše namazáno, sešroubováno. Po otočení klíčkem mi nenhodí motor, respektivě neotočí... Možná mám něco blbě zapojené. Do startéru jde jen + od baterie? Děkuji moc...
Září 1, 201213 r ... Do startéru jde jen + od baterie?... No a logicky ještě něco, nee? Kabel s konektorem. Co tomu startéru řekne, kdy má točit???
Září 1, 201213 r Autor Nejsem snad vůl to vše je... Dal jsem tam grafitku, je to docela husté jako by se to lepilo nemůže to býti tím? Konektro s pinama mám zapojen. +sko od baterie také. Možná jen zkusím to vše pořádně očístit a znovu dotáhnou. Koukal jsem že je to samé měděné očko. Možná to bude tím. Jinak (-) minusko tam jde klasicky přes motor ne...
Září 2, 201213 r Ano minus je kostra. Sepnutím cívky se zasune pastorek do věnce a spojí se silové kontakty. Poslouchej jestli po zatočení klíčkem starter cvakne -to by byla cívka pokud ne je chyba v přívodu nebo cívce. Pokuc cvakne je chyba přímo ve starteru nebo ve spínacích kontaktech.
Září 2, 201213 r Autor Vyřešeno povolil se plech co je u převodovky startéru a začal se přidírat. Nyní na brnk, perfektní starty. Pak ještě vyměním uhlíky a bude jako nový :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.