Přejít na obsah

nárazníky - nástřik


celeston

Doporučené příspěvky

No já ted psal do pár lakoven v jendé mi psali že to nejde. v jiné psali že lišty musím sundat. Ty na narazníkách jsous snad odcvakávací že_? Ale lišty z boku na dveřích jsou anlepovací tudíž bych je musel odlepit a koupit nové což se mi moc nechce.

Já myslel že to jde nastříkat yt boční lišty na autě a ono ne.. Jak jsi to řešil ty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lakovat listy na dveřích samozrejme jdou, ale osobne bych do toho nikdy nešel, nejen že si lakýra řekne trochu víc protože s tim má víc práce ale i výsledek nebude 100%

jinak stale fungujou kluci v lackdesign.cz co uz delali par klubovejch aut, ja u nich byl naposled na jaře a spokojenost, lakovali mi krome nárazníků i takový drobnosti jako je znak, mřížky a bez keců

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udelej si to sám... ,přebrus to ,umyj to nitrem ( to ho trošku nalepta ) odmastit tech.benzinem ,nanes zaklad na plasty ,klidne bych to i střiknul plničem pak přebrousil pod vodou uplne do hladka .. a pak si to nalakuj do sve barvy... myslim že na tak malych kouscích neni co pokazit :) pokud je človek aspon trošku šikovny... ale ty spodky narazniku nevim to bych mel strach ze se mi to v zime odře o sníh ..samozdrejme zalezi kde bydliš :) ja v horách :) samozdrejme zaleži jestli mas k dispozici nejakou lepši střikaci pistoli a kompresor.. ty laky ve spreji nedoporučuji :)

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...