Přejít na obsah

Radio Beat - špatný zvuk přes aux


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám radio Beat, a nechci kupovat jiné, ale chtěl bych si občas poslechnout i svoje mp3jky. Takže jsem přes aux zapojil telefon, ale zvuk se mně vůbec nelíbí, špatně vyváženej a ikdyž si hraju s nastavením basů a výšek, nevyladím to. Zvuk z rádia je daleko lepší. Zkoušel jsem i transmitter, ale to je ve větším městě nepoužitelný.

Myslíte, že by to mohlo být telefonem, nebo káblíkem?

Jakou máte zkušenost vy se zvukem přes aux?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto rádio (doslova) mám taky a bohužel i stejné zkušenosti. Chce to hodně nahlas dát MP3ku, telefon a na rádiu nastavit AUX level 1 - 3 (zesílení vs. kvalita). Jinak obecně platí, že čím kratší, silnější a dražší AUX kabel, tím pro zvuk lépe.

Rádio přemýšlím, že vyměním, ale trochu se bojím toho, jak si bude rozumět s elektrikou auta a nebude komunikovat s maxidotem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám toto rádio, a s aux vstupem jsem v mezích tohoto rádia právěže celkem spokojen. Používám ipod toch, ipod nano, a SE 960i. Ale co se týká příjmu stanic tak opravdu nic moc. Kde je slabší signál je to na nic, ve městě je to jakž takž. Kdyby to rádio tam nebylo při koupi tak bych zvolil raděj jiné.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

J8 mám teda BLUES(snad ještě větší šrot :D) a s AUXem jezdím prakticky nonstop :) Hudba, handsfree, prostě vše funguje a hraje čistě. Kabel nemám nějaký extra, obyč co jsem měl k monitoru u počítače. Telefon SGS III. Jediné co jsem musel udělat byl AUX level 3, hraje to teď stejně hlasitě jako CD nebo rádio, takže pohoda. Jediné co mě štve, že při handsfree musím hodně zesilovat, ale to je asi nastavením telefonu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...