KubinoS Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zamek dorazil sice už pátek ale neměl jsem nakonec vůbec čas to vyměnit, snad v týdnu po práci při lampě:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 A je fakt kompletní? Možná otravná otázka, ale furt se mi nezdá ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Za ty peníze je kompletní, už jsem ho tam taky kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 ano, je kompletní... ma na sobe napis VIKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 No ta cena je az privelmi dobra a nieco to musi vydrzat ved to ma zaruku. Hned ako budem na SK objednavam, snad mi to tyzden a pol vydrzi este, zaujimave je ze ze zamok mi neodomkne a vnutornym tlacitkom na dverach na odomknutie tiez nie ale akonahle nastartujem, vzdy na druhy pokus mi ho odomkne, len sa bojim aby mi neodpalilo pojistku centralu lebo v tom pripade sa do auta nedostanem kedze zamok mam zadrety, WDckom som so rozchodil len do tej podoby ze lahko vsuniem kluc ale uz nim neotocim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 tak zkus zámek v kufru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Zamkom v kufri otvorim len kufor. Otazka je ak mi nahodou odpali pojistku centralu deaktivuje sa mi SAFE? V tom pripade by som mohol otvorit nejako dvere cez kufor, len najst niekoho kto sa prepcha cez ten maly otvor Editováno: 30. leden 2014, autor: Vlady25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Jakmile otevřeš dálkáčem kufr (ten prostřední), tak se deaktivuje SAFE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 tak to já jsem zámkem kufru otevřel celé auto tak nevím jak to je u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Zdravím dnes mi přestaly fungovat zadní pravé dveře nejdou otevřít. Zkoušel jsem vše co tu radíte a nic. Tapec jsem sundal ale nevím jak sundat ten plechový kryt co je pod nim. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Plechový kryt, resp.stahovačka je přišroubována desítkama šroubama, viz nákres. nezapomeň před tím demontovat (oddělit sklo). Tady je obrázek z DP, kde je to pěkně popsáno, jde to dobře tím šroubem M5 Více info DP kapitola 58-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.lapard Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ahoj, zajímalo by mě, kdy se tyhle problémy se zámkama začnou projevovat. Samozřejmě přibližně. Mám S1 2003, 170 tis. km, tak jestli už mám být nervózní, nebo to má ještě čas. :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 podle mě záleží na frekvenci používání těch dveří, pokud se používají, problém většinou nenastává, nejčastější jsou právě pravé zadní, jelikož bývají nejméně používané, když jezdí sám řidič, tak tašku dává za sebe, čili víc používá levé zadní a nebo jezdí se spolujezdcem, takže ty pravé v zadu se moc neotvíraj, což byl třeba i můj problém, ale musim říc, že od doby co máme malou a žena s ní jezdí v zadu, tak je problém naprosto minimální, jestli to zazlobylo za poslední rok dvakrát, tak je to moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Poznáš to dopředu tak, že zámek začne "kníkat" nebo ne zcela vyjede kontrolní čudl. Ale jakmile to začne blbnout, je rozhodně dobré odpojit konektor a řešit to. Nejsem sám, kdo to nechal zajít tak daleko a je to pak o nervy zamčené dveře otevřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 (editace) A kamos tam ma slevy takze vicemene vse co ma sebo mam jeste levneji Byl jsem v autotechne v KA a řikali že na supa 1 nejsou repliky,tak nevím. Je to stejne jak na Octavii 1? Editováno: 30. Srpen 2014, autor: ROMIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Jo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Jo je Jo je co,repliky nebo stejne jak Octa1.Jedená se o LZ zamek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Zadní zámky ze Supa a Okty jsem měl vedle sebe a byly stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 tak zamek prave zadni dveře v riti ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Další... To nám to nějak odchází pánové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 poradte kde koupit zamek pravej zadni , ne origo ,vubec nemužu nic najít, mužete postznout odkaz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Zavolej sem: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/kontakty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Me obcas nevyjede cuplik u ridice sem zvedav kdy se seknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filla Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tak začlo mi to dělat taky superb 2004 comfort. Začlo to blbnout s centrálem. Občas se odemčely ( zadní levý dveře) občas ne. Pak to došlo do stádia, že dveře nešli odemknout vůbec, zatáhl jsem za otevírání zevnitř a čudl vyjel a hned zajel. Přišel jsem na to, že jak je zamykání auta v autě tak to opakovaně na 2-3 pokus otevře i ty zadní dveře. Tak pro jistotu odšrubuji ten spodní torx šroubek ať není s odtapecováním takový problém. Kontroloval jsem svazky v husím krku a žadný drátek prasklej není, ale když zamknu dveře přes centrál tak se všechny dveře zamknou, ale při odemykání slyším takový vrzání v těch levých zadních dveřích. Takže to vidím na stejný problém jako máte všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tak co se deje? Ze by nejaka vyrobni vada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.