Publikováno Září 16, 201212 r Omlouvam se, jestli to tu nekde je, ale nenasel jsem zadne tema, kde by se to podrobneji resilo. Mohl by nekdo napsat, cim se lisi Columbus a Amundsen+ ciste z hlediska navigacnich funkci. Jedine, co jsem tu po foru k tomu nasel, je, ze: na Amundsenu nelze zadat cil z mapy nekdo tu psal, ze Amundsen neumi zobrazit celou trasu k cili - To tam opravdu nejde odzoomovat tak aby byla videt cela trasa?
Září 22, 201212 r Co se rozdílů podrobněji týče, nejsem schopen zodpovědět otázku, neboť s Columbem nemám zkušenost, každopádně má Amundsen menší displej, vše mu trvá déle a zobrazení trasy sice odzoomovat lze, nejedeš-li však krátkou trasu v rámci pár kilometrů, celou ji neuvidíš. Toto však platí pro starší verze SW, ty novější už tuto možnost nabízejí, pokud vím.. Nevím, jak je na tom Columbus s detailností map, Amudnsen je však příliš detailní nemá. Rozhodně (nejen) v tomto směru vyhrává Columbus, problém vidím pouze s rizikem odcizení, které mě osobně odrazuje, ačkoli s Amundsenem příliš spokojen nejsem (více přímo v tématu Amundsen)..
Listopad 26, 201212 r Columbus můžeš zadávat trasu včetně mezicílů apod. Vedle toho má možnost si zapnout malé okno s pomocným navigováním a zde můžeš přepínat mezi náhledem celé trasy, kompasu či dalšího navigačního ukazatele (šipky a tvar cesty/odbočky/změny směru). Na Columbusu můžeš hýbat s mapou (přes dotykový displej). Můžeš si vytvářet trasu pomocí průjezdních bodů a další vychytávky. Amundsen tohle všechno nemá. Jedná se o základní navigaci (též RNS 315 ve VW modelech), která je však pro každodenní běžné použití zcela dostačující. Časová odezva je v rámci mezí, netrvá to věčnost (zpravidla rychlejší než přenosné navigace).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.