Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Další možné funkce:

....

2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů

....

Ferdo, co tato funkce nabidne u me, kdyz mam personalizovane klice (tj. odlisne nastaveni el. sedacek, zrcatek atd.). To znamena, ze se profily prirazene k jednotlivym klicum budou ignorovat, auto zustane nastavene, jako pri poslednim uzamceni ?

Jaky by to melo smysl ? Pri zamene klicu ?

Sedacku prestavim do jine (sve pameti) zmacknutim tlacitka, akorat zpetna zrcatka bych musel prestavit a tim zrusit nastaveni k tomuto profilu, je to tak ?

U personalizace, kterou umi O2FL me jen vadi, ze si to neumi pamatovat nastaveni multimedii (Columbus) pro kazdeho ridice, to bohuzel resitelne asi neni....

Vloženo (editace)

Ano profily budou ignorovány a bude použit poslední co byl v autě. Je to spíš pro ty co mají někde v autě třeba schovaný čip pro startování auta na dálku....a nebo nechtějí prostě tuto funkci využívat. I já jsem koukal, když jsem měl asi 3 hodiny auto a prohodil klíč, že je vše v angličtině.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Startovani O2FL na dalku ? Myslel jsem, ze je s tim tolik problemu, ze to prakticky nejde ? Uz se to tady davno diskutovalo, existuje neco noveho, co se elektrikou O2FL zcela szije ? Kdyz tak do SZ, kdyby to nikoho dalsiho nezajimalo...

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

ta polozka "dotankovat" se mi hodne libi, dalo by se naprogramovat i kolik chybi litru do vyprazdneni nadrze ? Vim ze to je o matematice, kdyz znam udaj kolik chybi dotankovat, ale jen proste dotaz ...

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Skvelá práca! Chcem sa spýtať jednu vec: chcem dorobiť asistent jazdy v jazdných pruhoch tzv. Lane Assist. Všimol som si že v budíkoch mám ikonku na túto funkciu ale po zapojení kamery a aktivácii funkcii Lane Assist na MaxiDote sa ten symbol nerozsvieti. Ona by mala svietiť v pohotovom režime na oranžovo a keď zasahuje do riadenia tak na zeleno. Vedel by si mi s tým pomôcť? Vďaka

• o 1 měsíc později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Ahojte, mam problem na Octavii II FL 1.6TDI classic polodot, mi nesvietia rucicky teploty vody a mnozstva paliva, a obcas mi vypadava podsvietenie rucicky tachometra, obcas preblikava, obcas vobec nesvieti a obcas stale svieti, vybral som budiky aby som skontroloval ci nebude nieco so zapojenim kedze sa mi zda ze problem bude niekde v konektoroch ked to takto blbne, avsak som sa bal ich uplne odpojit aby som nemal problemy s imo. a ked som mal budiky vonku zbadal som jeden odcvaknuty tenky cerveny kabel siel do budikov, moze to mat nieco spolocne s tym odcvaknutym kablikom ? Mate niekto skusenosti s nesvietenim ruciciek ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...