Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Pánové rád bych se zeptal na následující.

Dnes mi prodejce tvrdil, že led denní svícení je součástí výbavy Style, ale když se podívám do ceníku, tak tam vidím ledky jen s paketem +. Neví někdo jak to je? Předpokládám, že ceník má pravdu. Díky

Vloženo (editace)

V ceníku je tedy ještě Image paket kde mj. jsou i černé mlhovky, ale o Led ani slovo. Jsem z toho zmaten.

Odpovím si sám. Posle všech zjištění ledky nejsou, prodejce nemluvil pravdu.

Editováno: , autor: Marousek
Vloženo

LED denní svícení mají všechny nové Rapidy od MR2016. LED denní svícení je součástí mlhovek :) dá se doobjednat maximálně corner funkce pro mlhovky. Možná Active verze nemá mlhovky = nemá LED denní svícení :)

A ano, ještě se dají objednat klasické chromové nebo zatmavené mlhovlky :)

Vloženo

LED denní svícení všechny Rapidy nemají. Už jenom proto, že ve stupni Ambition nejsou v základu ani základní mlhovky a verze s LED denním svícením je součástí paketu Ambition Plus. Stupeň Style má v základní výbavě mlhovky s Corner funkcí, LED denní svícení je součástí paketu Style Plus. Pro Spaceback v rámci Image paketu přibývá zatmavená verze. Pro Monte Carlo je v základu zatmavená verze s LED a Corner funkcí.

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Stále vychází nejlépe poměr cena/vybavení Rapid Fresh, ale blíží se nebezpečně docela slušně vybavenému Fordu Focus nebo Citroenu C4, či Opel Astra :-) Nejvíce mě dostalo, když jsem si nechal v konfiguraci dovybavit Rapid Spaceback na úroveň Golfu Comforline a cena skoro byla stejná :-D

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Tak koukam ze novy rapid style je levnejsi nez pred 2 roky co jsem kupovsl ja. Muj bez slevy vychazel 375 tis. A to nemam svetelny a destovy senzor, zadni operku ruky, bluetooth, vyhrev sedacek a ostriku, skoda suround, koberecky, zadni parkovaci senzory. Muj v te cene mel navic akorat climatronik kterej ted je normalne, pak MDI a zadni okna v elektrice a rezervu

• o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Bol som minulý týždeň na servise v Comodex Trnava a mali tam základný Spaceback za 11.400Eur po zľave. Modrá základná farba, k základu ešte navyše tuším palubný počítač (bez Maxidotu)a dojazdová rezerva. Samozrejme 1.0 70kW. To je asi jedna z najlacnejších možností ako kúpiť nielen Rapid ale aj celkovo auto na dosť priestorovo pohodlné vozenie 4 ľudí a dobrým kufrom. Ale vraj táto cena dlho nebude a pôjdu trochu hore.

• o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...