BarvyMAN Vloženo 6. Říjen 2012 Vloženo 6. Říjen 2012 Zdravim, vcera si takhle jedu domu a pred barakem mi najednou prestane jet auto (teda jede, ale max 10 km/h a at slapu na plyn sebevic, tak ne a ne se to rozjet) tak jsem zastavil, vypnul motor a nastartoval znova a jelo to v pohode, tak si rikam OK. Rano jde pritelkyne k auto, jede pryc a kdyz se vratila, rekla mi v podstate to same, co se stalo me, jenze s tim, ze ji to vyhodilo hlasku: MOTOR DO DILNY. Mam toho superba treba maximalne 3 roky a uz jsem do nej vrazil tak 100 000 za opravy ( jen prevodovka me vysla 40 000 ), jsem z toho dost spatny a vim, ze to auto nema takovou cenu, takze tam nechci vrazet dalsi penize... Takze nevite nekdo co s tim muze byt ? Citovat
Lanny Vloženo 6. Říjen 2012 Vloženo 6. Říjen 2012 Nikdo nejsme jasnovidci. Je potřeba to hodit na diagnostiku, co ta ukáže a podle ní jít dál. Je toho mnoho co může být příčinou a ani nepíšeš jestli je to 114 kW , či 120, resp. rok výroby. Přeji hodně štěstí. Citovat
BarvyMAN Vloženo 6. Říjen 2012 Autor Vloženo 6. Říjen 2012 ja se v tech autech prave vubec nevyznam, kdysi jsem to kupoval s kamaradem, ten rikal, ze je to dobry kup :/ , no ale asi nebyl je to 114 kw, rok 2002 a automat... jo zitra budu volat mechanikovi, tak jsem zvedavy ... Citovat
JirkaBrno Vloženo 6. Říjen 2012 Vloženo 6. Říjen 2012 nechapu jak ti muže kamarad říct, že automat-rok 2002,když to kupuješ v roce 2008 je dobry kup... když něco kupuju, tak si o tom něco zjistim ne.. dal bych ruku do ohně za to, že jsi koupil nějakou stočenou voňavku.. Citovat
BarvyMAN Vloženo 6. Říjen 2012 Autor Vloženo 6. Říjen 2012 taky uz mam prave takovej pocit, chci se toho zbavit za kazdou cenu Citovat
stankra6 Vloženo 6. Říjen 2012 Vloženo 6. Říjen 2012 Nehaž flintu do žita múže to být třeba jen váha vzduchu a proto padá auto do nouzáku..... ale je mi divný že to jede jen max 10 km/h. každopádně chyba bude uložena a diagnostice ti řeknou hned vo co GO Citovat
žralok Vloženo 6. Říjen 2012 Vloženo 6. Říjen 2012 Zkontroluj kolik máš oleje a jestli ti to nekouří. Pak by to taky mohlo být turbo. Citovat
BarvyMAN Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Vloženo 11. Říjen 2012 tak jsem to dal na diagnostiku a psalo to dve chyby : - neco se spatnym plynovym pedalem (musi se vymenit) => pry to je tim - cidlo ABS a ESP za 10 dni to tam dam a spravi se to... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.