Wranic Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Zdravim nevite jak odstranit smulu ze stromu z kapoty??? neresil bych to kdyby to bylyy maly fleky a ne 5cm kolace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Technický benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 7. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 ten me taky napadl ale zase aby to neznicilo barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Techničák ti barvu nezničí,buď v klidu. To ti udělá spíš ředidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Přesně tak,použij techničák. Taky jsem to řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Denaturovaný lihem , musíš to trochu sice šmudlat hedně mokrým hadrem ,ale jde to lépe než benzinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Dá se koupit na dobré benzince přímo přípravek v rozprašovači. Konkrétně autokosmetika K2 :odstranovač pryskyřice,smůle a asfaldu. cena cca 115kč. Dnes jsem jej měl v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 co si mam predstavit pod pojmem dobra benzinka???:-) treba Benzina???:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Me pomohl rozmrazovac skel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 a co rozmrazovac zamku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 To je to Same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 No právě v těch rozmtražovacích prostředcích je líh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Tak tak pánové stačí jaký koliv čistící prostředek na lihové bázi,nebo koupit original přípravek odstranovač asfaldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 (editace) vzhledem k tomu, že na chalupě parkuji pod smrky a modříny, tak mám se smůlou velmi bohaté zkušenosti - používám ředidlo S 6006 - barvu nezničí, zároveň se tak rychle neodpaří jako benzín, takže rozpuštěná pryskyřice se dá zcela setřít a nezanechává slabý film Editováno: 11. Říjen 2012, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Jak odstraňujete už úplně zaschlou smůlu (pryskyřici), technický benzín, ředidlo S6006 jsem zkoušel - bez výsledku. S6006 celkem funguje, ale smůla musí být alespoň trochu měkká. Mám hlavně na střeše skvrny od smůly, které jsou totálně zaschlé, čím odstranit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 tak je nahřej fénem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Ten fén se mě moc nelíbil, takže jsem zkusil pohledat i jinde, než na tomhle fóru. Tam radili různé způsoby od sádla, terpentýnu, lihu až po "písek na nádobí" (to si nedělám srandu - tuhle metodu mě radil jeden prodavač autokosmetiky). Protože jsem zrovna ty první tři věci neměl zrovna po ruce a písek jsem tedy odmítl, vzal jsem IZOPROPYLALKOHOL, který jsem zrovna měl a povedlo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.