Joscer Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Joscer: Tak to je právě jasný z toho konfigurátoru. Když ti konfigurátor vyhodí nějakou cenu a prodejce dá vyšší s tím, že ti dá slevu a ve výsledku je cena stejná jako v konfigurátoru, pak to nebyla sleva ale jeho "povinnost". Je možné, že měl prodejce nastavený systém pro firemní zákazníky a tak se k ceně připočítala cena za paket Extra+, kterou pak odečetl, ale o slevu rozhodně nejde, je to akční nabídka. Ale na to už jsi asi přišel taky. Příští týden hodně štěstí... No to je právě ta zapeklitost. Když jsem si v únoru auto skládal v konfigurátoru, tak prostě průběžná cena konfigurace, která mi vyjížděla na začátku, byla 390000,- za auto s Extra+ bez dalších doplňků. No a to, že by měla jít hodnota Extra+ na vrub výrobce jsem si na internetu všimnul nedávno. Začalo mi totiž vrtat v hlavě, proč v ceníku je u položky Extra+ ve sloupci Ambition Fresh jen černá tečka a nikoliv částka 10100,-. Je ale fakt, že v ceníku ta tečka byla už v tom únoru. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Dotaz na všechny: Joscer píše, že mu prodejce nabízí, rsp. dává jako bonus zdarma mj. nástřik spodku auta a dutin. A to se dnes ještě dělá? Mám za to, že nástřiky spodku, tedy prahů a podběhů, mají auta už z výroby, jen jsou přelakované barvou. Co tím nástřikem má prodejce na mysli, nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) a proč kupuješ škodovku? když se v tom motáš jak špina v kyblu..jsou značky co nemotají hlavu pakety,placený,neplacený,za příplatek,nepříplatek..moc značek není co neustále točí výbavu..přidává,pak zase odebírá..obyč barva za příplatek pak zase nepříplatek.. Editováno: 19. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Joscer bude mít vždy škodovku, to vím už dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) spíš to berme jako odstrašující příklad..asi zanedbávají školení... Editováno: 19. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 a proč kupuješ škodovku? když se v tom motáš jak špina v kyblu..jsou značky co nemotají hlavu pakety,placený,neplacený,za příplatek,nepříplatek..moc značek není co neustále točí výbavu..přidává,pak zase odebírá..obyč barva za příplatek pak zase nepříplatek.. Se divím,že se tedy angažuješ na škodováckém foru. Rapida nemáš,jen snůšku keců v sekci "Váš Rapid" (i jinde)... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 nestarej se.. já některé tvé bláboly,taky nekomentuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 manfroto: Klidek, kdyz sam mlatis prazdnou slamu, nenavazej se do jinych. Pawouk tady na foru prinesl uz poradnou hromadu vecne/informativne prinosnych prispevku, coz se o tobe zrovna rict neda. Nebo jinak, dej mi odkaz na jedinej tvuj prispevek, kterej moje tvrzeni vyvraci. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Téma přesunuto do "Ostatní",kam podle obsahu patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) jen přesouvejte a mažte.. jestli to někomu přihodí blaho..nebo je to jen pracovní zákrok..ale nechme to být,všude jsou někteří co když můžou tak zametaj pod stůl nepohodlné názory..tak už je ti lépe pawouku?Maverick:nevěděl jsem,že by se tě v tomto tématu někdo na něco ptal.. tady něco k té slámě "mistře" cena a motory hdi-tdi.. http://auto.idnes.cz/srovnavaci-test-citroen-c-elysee-skoda-rapid-f3n-/auto_testy.aspx?c=A121128_153645_auto_testy_FDV Editováno: 19. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Nikdo ti nic nemaže! Tak nelži! Dodržuj rozdělení sekcí/témat a pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 nemaže? tak kdopak tu asi lže mistře..jen se zeptej mistra Mavericka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 mi přijde, že je tady někdo už dost paranoidní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 psal jsi mi sz,že pokud nehodlám koupit rapida,bude téma přesunuto..a já ti jasně odepsal..a i přes to bez upozornění bylo téma přesunuto..dodržuješ i ty pravidla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 mi přijde, že je tady někdo už dost paranoidní... taky se mi zdá..svoboda slova pryč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 svoboda slova a neustálé obtěžování nevěcnými příspěvky jistého typu jsou dvě rozdílné věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 ale však do mého tématu chodit a psát nemusíš,když tě obtěžuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) psal jsi mi sz,že pokud nehodlám koupit rapida,bude téma přesunuto..a já ti jasně odepsal..a i přes to bez upozornění bylo téma přesunuto..dodržuješ i ty pravidla?? Ano odepsal,že napřed v brzké době,pak v řádu týdnů...jenže toto téma bylo založeno 25.října 2012... o tvém Rapidu tady prakticky nic není. Až ho případně objednáš/koupíš,založ si na něj vlákno tam kam patří. Na toto téma již nehodlám diskutovat. Všechny další OT příspěvky netýkající se problematiky Rapida a spol. budu mazat. Edit: tady v únoru sám píšeš,že když ho budeš kupovat,tak nejdřív za rok... http://forum.skodahome.cz/topic/121040-%C4%8Dek%C3%A1n%C3%AD-na-rapida/page-6#entry1728645 Takže Editováno: 19. Duben 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 zpět k tématu..http://auto.idnes.cz/srovnavaci-test-citroen-c-elysee-skoda-rapid-f3n-/auto_testy.aspx?c=A121128_153645_auto_testy_FDV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 http://www.auto.cz/skoda-rapid-seat-toledo-vs-citroen-c-elysee-peugeot-301-ktery-lepsi-71952http://www.auto.cz/chevrolet-cruze-2-0-sw-vcdi-vs-skoda-rapid-1-6-tdi-hrusky-a-jablka-72564 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 (editace) Pánové,kolegové důrazně vás žádám - DRŽTE SE TÉMATU! Jak jsem již výše upozornil,odstranil jsem všechny OT/Flame příspěvky. A nadále v tom bude pokračováno! Editováno: 20. Duben 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 (editace) přesně,jak se píše v odkazu..citroen je stvořen pro krizi,ostatně i anketa kdo by si co pořídil mluví sama za sebe..rapid je fajn,ale s cenama jaký má, měl být představen buď před lety a nebo až za několik let..Hdi má v 1.6 krapet lepší motor a cena je příznivější.. a ještě k napadení od mistra "maverika" čekám na podložení jeho urážek na mou osobu...pokud je férovej.. Editováno: 20. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 a ještě k napadení od mistra "maverika" čekám na podložení jeho urážek na mou osobu...pokud je férovej..Řešeno přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Rapid-rozvor 2602 C-Elyseé 2652 šířka 1706 1748 zajímalo by mne o kolik je v rapidu pocitově méně místa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Z mého pohledu a pocitu je to tak nastejno možná je Rapid vnitřně o něco užšší na zadních sedadlech,ale je to jen pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.