Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

to miklisek: A kdy bylo objednáno?

Já mám auto objednáno 10.4. a do výroby 25. týden.

Zajímalo by mě, jak jestli se ty termíny dodržují nebo ne.

Já objednal 25.3.2013. Ale bylo to auto prodejcem předobjednané do výroby (měli jich asi 30) a jen překonfigurované pro mě. V systému je zadán opravdu 17KT (do 28.3.2013). Většinu aut z předobjednávek mají dle plánu dodané, to moje zatím nee. A hlásí jim skluzy z výroby a prodloužení termínů dodávek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednával jsem Škoda Rapid 1,2 TSI/63 kW Ambition Fresch dne 13.3.2013, prodejce řekl dodací lhůta 6-8 týdnů, minulý týden jsem volal a bylo mi sděleno, že auto půjde do výroby až v 25. týdnu, prý enormní zájem. Takže čekačka zhruba 14 týdnů :(. Volal jsem i do Škodovky, tam mi řekl operátor, že čekačka normální 6-8 týdnů, ale potom volal zpět, že situaci prověřil a opravdu standardní čekací lhůta je nyní 3 měsíce. Nezbývá než čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já objednával v pondělí 22.3. - od tohoto data měli prodejci do kupních smluv udávat dodací dobu 3 měsíce - slova mého prodejce :-(  . Víte někdo od kdy jde do výroby MR2014 ? Tam už by mohly být vychytány první "drobné", uživatelsky nepříjemné, chybky ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, neblázněte a nechte si udělat nabídky. Mohu doporučit člověka, co se dycky při nabídce dostal hodně dolů oproti ostatním (rozesíláno přes net více obchodníkům). Dopravu můžou i nemusí účtovat,ale stejně pak dávají slevy a občas i pozornosti podniku, takže tam tu dopravu někdy ani nepoznáte. Ale když pujdete do salonu, neznalí atd., tak je jasný, že Vás natáhnou a nebudou nic řešit. Bojujte za každou korunu. Z mých aktuálních zkušeností shazují z ceny Rapida v průměru 4%, jsou tací, co sundají i 8%, ale je jich málo. Já mám TIP na 3 lidi zhruba. Přeji mnoho úspěchů, já jsem zatím v pozici, že se rozhoduju, zda new Rapida nebo starší rodinné auto do 3 let a 250.000,- ... zatím se to jeví jako nemožné :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě doprava zahrnuta v ceně (považuji prodejce za solidního), nikdy jsem se o takové položce ani nemusel zmiňovat. Navíc jsem získal k ceně ještě nějaké bonusy z hlediska montáže HF a dalších drobností(připojištění). Na cenu jsem v tomhle případě netlačil, protože se jedná o prodejce, kde nakupujeme z hlediska užšího kruhu, vím, že se mi vrátí vložené prostředky na bezproblémovém servisu, včetně bezplatného zapůjčení náhradního vozu po dobu oprav atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...