Duben 29, 201312 r Autor copak u slovenských bratrů.. první tři místa beru,ale čísla konečná jsou důležitá...
Duben 29, 201312 r Autor já píšu o celkovém propadu...žebříček je stejný,celkově se snížily prodeje..vw modely mají taky sešup.. Upraveno Duben 29, 201312 r od manfroto
Duben 29, 201312 r to miklisek: A kdy bylo objednáno? Já mám auto objednáno 10.4. a do výroby 25. týden. Zajímalo by mě, jak jestli se ty termíny dodržují nebo ne. Já objednal 25.3.2013. Ale bylo to auto prodejcem předobjednané do výroby (měli jich asi 30) a jen překonfigurované pro mě. V systému je zadán opravdu 17KT (do 28.3.2013). Většinu aut z předobjednávek mají dle plánu dodané, to moje zatím nee. A hlásí jim skluzy z výroby a prodloužení termínů dodávek.
Květen 1, 201312 r Autor jak tak čtu dodávky aut,tak nejjistější bude posečkat nějakou dobu,až se vše uklidní..
Květen 1, 201312 r Objednával jsem Škoda Rapid 1,2 TSI/63 kW Ambition Fresch dne 13.3.2013, prodejce řekl dodací lhůta 6-8 týdnů, minulý týden jsem volal a bylo mi sděleno, že auto půjde do výroby až v 25. týdnu, prý enormní zájem. Takže čekačka zhruba 14 týdnů . Volal jsem i do Škodovky, tam mi řekl operátor, že čekačka normální 6-8 týdnů, ale potom volal zpět, že situaci prověřil a opravdu standardní čekací lhůta je nyní 3 měsíce. Nezbývá než čekat.
Květen 1, 201312 r Já objednával v pondělí 22.3. - od tohoto data měli prodejci do kupních smluv udávat dodací dobu 3 měsíce - slova mého prodejce :-( . Víte někdo od kdy jde do výroby MR2014 ? Tam už by mohly být vychytány první "drobné", uživatelsky nepříjemné, chybky ....
Květen 1, 201312 r Díky moc. Mi nenapadlo, že se jedná o nový MR. Mylně jsem myslel, že to bude pouze nějaký výrobní mezikus.
Květen 1, 201312 r manfroto,co tu zase plácáš za bludy? Dej se dokupy chlape a přestaň laskavě zaplevelovat forum nic neříkajícím textem!
Květen 1, 201312 r Chlapi, když si nakonfiguruji auto dle svého a objednám si jej, platí se něco navíc za to dodání k prodejci nebo je cena tak, jak vyjde z konfigurátoru?
Květen 1, 201312 r bývávala tam nějaká cena za dopravu tuším 2000, ale asi záleží i na prodejci, jestli to účtuje
Květen 1, 201312 r Autor pokud se auto obědnává do výroby,vždy je poplatek zahrnut..u skladovky nebo předváděčky nevím...
Květen 1, 201312 r Jde o to, ze zdaleka ne vsichni prodejci tento poplatek prenaseji na zakazniky! Ja a nikdo z me rodiny, kdo kupovali auta (u ruznych dealeru), ho nikdy neplatili.
Květen 1, 201312 r Autor asi protekce..já co znám nové majitele a i sám jsem platil..když někdo zaplatí za auto dejme tomu 490,-a mohlo být za 450,- taky bych mu odpustil polatek..
Květen 1, 201312 r Kua lidi neblbněte, nechte si udělat nabídku .... Není přeci problém sklepat cenu až o 7%, mi nabízeli až 9% na Rapid Fresh .... pak máte představu o celkovém nákladu a nemusíte řešit jednotlivé položky!
Květen 1, 201312 r Mě prodejce řekl, že dopravné je započítáno již v ceně auta, resp. v jejich marži a že si po dodání vozu nic doplňově neúčtují. Dle poslední info výroba mého auta začala 30.4., do pondělka je u prodejce. Jupí už příští týden!
Květen 2, 201312 r JJ, neblázněte a nechte si udělat nabídky. Mohu doporučit člověka, co se dycky při nabídce dostal hodně dolů oproti ostatním (rozesíláno přes net více obchodníkům). Dopravu můžou i nemusí účtovat,ale stejně pak dávají slevy a občas i pozornosti podniku, takže tam tu dopravu někdy ani nepoznáte. Ale když pujdete do salonu, neznalí atd., tak je jasný, že Vás natáhnou a nebudou nic řešit. Bojujte za každou korunu. Z mých aktuálních zkušeností shazují z ceny Rapida v průměru 4%, jsou tací, co sundají i 8%, ale je jich málo. Já mám TIP na 3 lidi zhruba. Přeji mnoho úspěchů, já jsem zatím v pozici, že se rozhoduju, zda new Rapida nebo starší rodinné auto do 3 let a 250.000,- ... zatím se to jeví jako nemožné
Květen 2, 201312 r U mě doprava zahrnuta v ceně (považuji prodejce za solidního), nikdy jsem se o takové položce ani nemusel zmiňovat. Navíc jsem získal k ceně ještě nějaké bonusy z hlediska montáže HF a dalších drobností(připojištění). Na cenu jsem v tomhle případě netlačil, protože se jedná o prodejce, kde nakupujeme z hlediska užšího kruhu, vím, že se mi vrátí vložené prostředky na bezproblémovém servisu, včetně bezplatného zapůjčení náhradního vozu po dobu oprav atd.
Květen 2, 201312 r Takze dnes jsem byl reklamovat vibrace volantu kolem 100km/h. Bude to znit asi vesele, ale technik to jel se mnou projet a nic... nevibrovalo, sedel jsem vedle nej. Tak jsem to jel jsete cestou z prace zkusit a taky nic. tak snad to tak vydrzi.
Květen 2, 201312 r U mě taky doprava nového vozu zdarma, ale byl jsem i v autosalonu, kde si účtují 2000,00 Kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.