Voice Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Neboj nebude, kdyby si měl ty ten nový motor budeš ho vychvalovat, jenom že máš ten starý tak musíš vychvalovat ten. Já to celkem chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 (editace) já budu vždy chválit věci, které ověří čas. jelikož pracuju ve společnosti, která se zabývá vývojem, tak vím moc dobře jak se věci mají. dneska se nic pořádně netestuje než se to pustí do prodeje. SW simulace jsou moc pěkný, ale ne zcela reálný. prostě až reálný provoz ukáže, co je třeba upravit/opravit a s tím se prostě počítá. ještě bych napsal, že jsem jsem si v minulosti koupil poslední verzi feldy s BMM než první MPi a vyplatilo se, koupil jsem poslední HTP místo prvních TSi, zase se to vyplatilo, nyní jsem koupil poslední EA111 a ... doufám, že pojedu ve stejné liniii :-) poslední věc, nemám nic proti nové řadě motorů, předpokládám, že za 4 roky ho budu mít v Leonu ST, ale všem z tech. oborů musí být jasný, že žádná novinka na trhu nemůže být nikdy nikterak spolehlivá/vyladěná. Editováno: 30. Květen 2013, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 (editace) Ale oni ten tvůj TSI nevyladili.... ale jinak z tebou souhlasím, dnes není na nic čas, žádné dlouhé testy....hlavně hardwarové firmy by mohly vyprávět. Editováno: 30. Květen 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 žádné TSI není vyladěné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 jj, vyladeny to neni. je tam ale rada uprav. behem zivotnosti modelu se auto porad meni jenze se to nikde neuvadi, cisla dilu jsou porad stejny, teda pokud se nejedna o nejakou fatalni zmenu. nejdrive se meni dily, aby se vychytaly mouchy a nasledne se meni, aby se snizily naklady. zmensuje se prurez a delka vodicu, meni se dodavatel dilu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Cisla dilu teda rozhodne stejne nejsou. Minimalne se meni pismeno na konci. U "ultra povedeneho" 1.4TSI co je ve Fabii RS se dokonce menily i cele cisla a dokonce pribyly nove dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak ma uz nekdo nejaky info kde je problem s vyrobou rapidu s TSI 77kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Tak nevím, jestli tě jen tvůj prodejce nemystifikoval. Protože mě můj prodejce dnes volal že mi přivezli auto na prodejnu. A mám taky 77KW. A mělo být za plánované do výroby minulý týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) no mne napsal ze vsehcny objednany 77kw nejsou jeste zaplanovany do vyroby a hlavne nejvetsi "mystifikace" je tady od uzivatele Ssebo kterymu tohle prodejce rekl ze maj problemy s temahle motorama...tak treba uz je to ok, ale stejne je podezrely ze tri tydny po obejdnavce auto neni zaplanovany a ja uz bych tak chtel jezdit:(.... Editováno: 31. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Ja objednaval 1.2TSI 77kw 19. Brezna a od zacatku mam potvrzenej termin vyroby v tydnu 27. Vcera jsem to u prodejce proveroval a odpovedel mi ze termin vyroby je beze zmen. Jinak mrknete sem http://auto.idnes.cz/xenony-pro-skoda-rapid-0ba-/automoto.aspx?c=A130530_154804_automoto_fdv od 35. tydne budou xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Asi to vypadá že je o ta auta fakt nějaký zájem a nestíhají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Tak mám nové info od prodejce..77kw nejsou!! údajně jich má škodovka málo a prý má takto problém i Golf..měl jsem 23výrobní týden a není mi schopen říct, kdy půjde do výroby nyní..pořád čekám na nové informace..samozřejmě žádné výhody za čekání nedostanu...začíná mě to pěkně štvát!! souvisí mi s tím prodej současného auta..dovolená...atd. ale můžu se jen rozčilovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Šak Golf má snad jiný motor...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Že by dobíhal starý Golf???? Golf má 211ku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) No hlavně se vždy tvrdilo, že 77kW verze se od 63kW verze liší jen sw. Jeden člověk, jméno si nevzpomínám, mluvil o jiných materiálech. U Golfu možná dobíhá Variant. No a stále ve výrobě by snad měl být i Golf Plus. Editováno: 31. Květen 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) Tak mám nové info od prodejce..77kw nejsou!! údajně jich má škodovka málo a prý má takto problém i Golf..měl jsem 23výrobní týden a není mi schopen říct, kdy půjde do výroby nyní..pořád čekám na nové informace..samozřejmě žádné výhody za čekání nedostanu...začíná mě to pěkně štvát!! souvisí mi s tím prodej současného auta..dovolená...atd. ale můžu se jen rozčilovat.. beeeeeee no mne uz psali ze skodovky ze tam jsou delsi cekaci lhuty na tento motor kvuli velkemu zajmu, v objednavce mam 8-16.týdnů...prepdokladam ze kdyz to nebude 16ty tyden tak clovek muze odstoupit? Taky jsem zil v tom ze je tam jen jiny SW... Editováno: 31. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Proste neni dost hotovych motoru pripravenych k montazi. Tam kde je montuji do aut urcite neprehravaji SW. To znamena ze rozdil opravdu muze byt jen v SW. Jde jen o nepresne planovani a vetsi zajem o silnejsi variantu nez se cekalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) a budeme biti my zákaznící a naše nohy, pže budem muset chodit pěšky do tý doby ale treba budem aspon mit ty vylepseni Editováno: 31. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 navic objednavky vetsiho poctu kusu urcite preskakuji objednavky jednotlivych kusu, takze staci kdyz se stane ze je hodne objednavek na vetsi mnozstvi kusu najednou tak te proste preskoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) ale mezi náma pokud bude cekacka delsi nez 3 mesice tak je to fakt uz zhovadilost...na rapida....chapu ze treba na x5ku se ceka víc než pul roku rok kdyz ji z toho 2 mesice vezou z ameriky ale proste na rapida? uvidime no Editováno: 31. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) jim rekni ze pokud to nebude jak je ujednano tak bud daji slevu, nebo prihodi neco do vybavy. Pokud se tak nestane beru zalohu a jdu se poohlidnout jinam. Pokud chces toto auto tak bych tlacil na vetsi vybavu nebo slevu. Editováno: 31. Květen 2013, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 do vybavy ti asi tezko neco pridaji ne, kdyz uz to bude zalistovany do vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) dokud neni ten tyden vyroby tak vybavu muzes menit je ale pak mozny ze se vyroba posune....no tak kdyz na objednavce je az 16tydnu to je dlouha doba to je az do pulky září (minule na tourku jsem to mel taky až 16týdnů ale stihlo se to asi za 11) a ja zadnou zalohu teď neplatil (hlavne tyden po objednani rapida udelal renault peknou akci na megane, to kdyby bylo predtim tak bych byl hodně na vážkách takže kam utýct zatím je) Editováno: 31. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 tak v katalogu je urcite par veci co se da dokoupit nebo domontovat, napr. hezci nebo vetsi kola, nejake ty listy prahu nebo ceho vseho, nosic kol, tazne, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 jo no, good luck hosi. kazdopadne 16tydnu cekacka to je fakt hardcore. jeste, ze jsem mezi tema stastnejma, kterym to zbouchli za 8tydnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.