Ssebo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Hmm taky by mě zajímalo, jak provádějí výrobu. Mám objednanou barvu Béžová Cappuccino a ta není moc na rapidech rozšířená. Tak si říkám, jestli nečekám tak dlouho i kvůli toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 (editace) Vim jiste ze auta ve zvlastnim lakovani se vyrabeji az se nahromadi urcity pocet aut v dane barve. Proto na ty auta je vetsi cekacka. To sice zatim neni pripad Rapidu, ale predpokladam, ze u normalnich barev to bude podobne. Editováno: 7. Červenec 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
allty Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Když prodejce chce tak dokáže auto sehnad i za 14 dní prostě to tak funguje Já jsem čekal cca 3-4 týdny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Ja jsem vzdycky zil v domneni ze prodejci maji na zaklade asi odbytu nejake jakoby "postaveni" Tudiz např. Auto Jarov s prodejem stovek vozů muze mit prednost pred prodejcem Frantou ze Lhotky kterej proda 30 aut rocne.... presne takhle to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Ssebo:objednával jsi od"Franty ze Lhoty"? raději tedy pokud nechci čekat půl roku na nový vůz objednávat jen u velkých prodejců? to je mazec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) manfroto, nechapu cemu ae divis. Na pivo taky pujdes tam, kde toho vytoci nejvic, coz je zaruka, ze to pivo bude za neco stat. U aut to asi bude podobny, velkej prodejce asi prevalcuje malyho co se tyce at uz samotneho dodani, tak i kvality/urovne servisu. Editováno: 8. Červenec 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Kvalitou/úrovní servisu? A na to jsi přešel kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Tak manfroto se pořád něčemu diví,to je již takový místní folklor. Ale pushere,ehm,co se týče velikosti prodejce a s tím související kvalitě a úrovně servisu,tak s tím nemohu v žádném případě souhlasit,mezi tím není žádná přímá úměra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 ano,teď už fakt z posledních několika příspěvků divím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Źe by velký servis znamenal automaticky lepší servis je hovadina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) Service = sluzba. Napsal jsem to nepresne, myslel jsem kvalitu sluzby. Omlouvam se za zavadejici prispevek. Takova je aspon moje zkusenost s autorizakem z cca 400tis. mesta a cca 5-10 tis. mesta. Proste na tech "vesnicich" lidem vse strasne trva, nez nekdo odpovi na mejl, nez zjisti pozadovanou informaci, atd.. Jinak co se tyce urovne servisu jako takoveho, tak ikdyz to nemusi byt pravidlem, a zalezi to na osobni zkusenosti kazdyho, tak ja mam zkusenost, ze ten velkej servis funguje lip. Editováno: 8. Červenec 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Nene,tak to nefunguje,vždy záleží jen a pouze na konkrétních lidech. Podívej,já mám zkušenosti z několika škodováckých značkových servisů (opraven) z Prahy,větší už u nás asi nenajdeš, a je to dost katastrofa. U nákupu nového vozu nevím,s tím nemám zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Tímto téma o velikosti a kvalitě služeb uzavírám. Nadále Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) No ja mam zkusenost s opravou i objednanim a oba pripady sly lip v tom vetsim autorizaku. Ale souhlasim je to o lidech. Ok, stop OT ;-) Editováno: 8. Červenec 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Dá se odhadnout,kdy budou objednávky na Rapida dodávány zhruba v řádném termínu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 co je řádný termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Ano, dá se to odhadnout. Dle vyjádření Škoda auto by to mělo být po prvním zářijovém úplňku. A teď vážně - na základě čeho bys tohle chtěl odhadovat?? Nikdo přece nemůže tušit, jaký bude zájem o auto, ale vzhledem k tomu, že Rapid se prodává slušně, tak já osobně nečekám nějaké výraznější zkrácení dodacích lhůt. Takže pořád cca ty 2,5 - 3 měsíce (ano, vím že se našly výjimky, které to měly bohužel později). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Nedokaži soudit jak je to se servisem u velkých a u menšich, ale moje zkušenost s prodejcem konkretne porsche (řekl bych jeden z velkých) šel jsem obědnat podle standartich čekaček bych čekal do konce srpna, ale protože větši prodejci vědi že prodaji nějaky počet aut tak maji nasmlouvano dopředu nejake vozy u kterých zmení konfiguraci dle požadavku zakaznika tudiž se zkrátí doba čekani... Toď moje zkušenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buci.strelec Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Hmm taky by mě zajímalo, jak provádějí výrobu. Mám objednanou barvu Béžová Cappuccino a ta není moc na rapidech rozšířená. Tak si říkám, jestli nečekám tak dlouho i kvůli toho. Mám stejnou barvu jako ty, čekal jsem tři měsíce. Až budeš mít auto,tak mi prosim napiš jakou máš napsanou barvu v techničáku. Mě napsali do velkýho žlutá a v malém je žlutá metalíza. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Nechápu jednu věc - jaký smysl má čekat, až se zlepší/zkrátí dodací lhůty? Dejme tomu, že teď je to např. 3,5 měsíce a v září to bude lepší a bude to už jen např. 2,5 měsíce. Stejně tak jako tak, když to auto objednám teď, tak ho budu mít dřív než když ho objednám později. Nebo to chápu špatně? Přece nejde, aby auto objednané za 2 měsíce šlo do výroby dřív. Prostě čím dřív objednám, tím dřív dostanu (a neberu teď v úvahu výjimky kdy např. byl problém s dodávkou nějakého konkrétního dílu atd.). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Presne tak. Ti co objednali v Unoru uz davno jezdi. Ti co cekaj na to az se zkrati dodaci lhuty tak jeste nemaj ani obednano:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 tak tak už abych jezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Ja si jdu pro meho zitra:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 zavidim, ja az tak za 10 dní pozejtri se bude teprv vyrabet .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.