Losky83 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 (editace) mě dnes překvapilo, že v konfigurátoru není Monte Carlo??? Edit: Pardon, našel jsem ho jinde, v nabídce stále je. Editováno: 11. Září 2017, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Teď tam je jak space tak i lift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomitek Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 já si svojeho objednal 31.7. a mám počítat stím že bude až v 11tém měsíci. šáhl sem po 1.4tsi 92kw dsg ve stylu se všemi packety a pár drobnostma a bezeslev ten krasavec výjde na 499 000kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 No to je řádná pálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Kdybych neobjednal 1.0tsi tak jsem tam za půl mega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomitek Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 pro představu co za to je : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 To bych za Rapida nedal ani ve snu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Taky bych za něj tolik nedal ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Ještě, že skutečná cena se dá s prodejcem dosti změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 před 13 hodinami, tomitek napsal: já si svojeho objednal 31.7. a mám počítat stím že bude až v 11tém měsíci. šáhl sem po 1.4tsi 92kw dsg ve stylu se všemi packety a pár drobnostma a bezeslev ten krasavec výjde na 499 000kč. Me tenkrat prodejce rikal ze cekacka je cca 12-15 tydnu a u prodejce jsem auto vyzvedaval po 11 tydnech. Nadeje umira posledni :-D tak treba bude driv ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomitek Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 samozřejmě mám celkem tučnou slevu+odpočet dph.Řekl sem si ale že radši nejsilnějšího rapida v plne výbavě než poloviční octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Což je tučná sleva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 jenom pro představu, co se dá koupit za 530tis. Když si vezmu Marathon v základu s 1.4TSI, dá se dostat i lehce pod 500tis. https://cc.porscheinformatik.com/cc-cz/cs_CZ_VW/V/detail/230/BV53HXM1/6T6T/TW/PI2@4KF@PXC@P24@6XQ@KA1/@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) V odkazu vidim cenu 620 tis. po a nema to automat. A pokud se clovek chce vyhnout stribrnemu dekoru, stejne musi vzit Highline. Editováno: 23. Září 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Ajajaaaj, uz pocujem 8 noh... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 5 hodinami, bojler napsal: V odkazu vidim cenu 620 tis. po a nema to automat. A pokud se clovek chce vyhnout stribrnemu dekoru, stejne musi vzit Highline. ano, ale já přesně tenhle jsme ukecal na 530tis. vím že nemá automat, ale zrovna automat co je v Rapidu bych 2x nechtěl. jezdí pěkně, než musíš udělat GO Jinak stříbrný dekor - podobný co má Octavia, tak Marathon edition nemá. má podobný tomuto Jenom co jsem tím chtěl říct, za poslední měsíce jsem prolezl hodně aut a prošel hodně ceníků a nabídek a je holý nesmysl kupovat Za podobný peníze Octavii, nebo Ceeda apod. O Rapidu ve full ani nemluvím, protože Golf Variant v Marathonu ( i v základu s 1.4TSI ) je teď bezkonkurenčně nejlepší nabídka. U Japonců jsem měl problém s motorem, jak si člověk zvykne na turbo, tak krom atmosféry od Mazdy ten zbytek prostě nejede... Díky bohu za to, že lidi jsou zjančený a kupujou SUV a o hodně se propadl prodej Golfu... Tiguanu apod. zase raketově narostl... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) Tohle taky není špatná nabídka za 539 kkč, ne? OCTAVIA Style 1.4 TSI 110 kW 6-stup. mech. LED- Hlavní světlomety s natočením v zatáčkách Vyhřívané vrstvené čelní skloNezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kolaPaket pro špatné cesty Malý kožený paket se sportovním volantem a multifunkcí (rádio, telefon) Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení, propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním Sound System Canton Sportovní paket Dynamic Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla Příprava pro uchycení dětské sedačky s bezpečnostním systémem ISOFIX na sedadle spolujezdceAuto Light AssistDAB - digitální radiopříjem, radio Bolero Ukazatel nedostatku kapaliny v nádobce pro ostřikovače Automatická dvouzónová klimatizace Climatronic Maxi Dot El. ovládání oken vpředu a vzadu •Parkovací senzory vzadu •Tempomat Vyhřívání předních sedadel Síťový program Kessy Chromový paket atd.... takže na rapid za půl mega... Editováno: 23. Září 2017, autor: Clerfayt 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 To asi není nový vůz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Jasně že nový, resp. nový bude za 3 měsíce (čekací doba na výrobu). V pondělí jsem ho objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 To ovšem asi nebude cena pro běžného zákazníka který nepodniká, či mu slevu nedají bonusem od zaměstnavatele že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 je to moc "levný" na běžné slevy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Jojo. Sleva pro zaměstnance velkého odberatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 2 hodinami, Rypicong napsal: ano, ale já přesně tenhle jsme ukecal na 530tis. vím že nemá automat, ale zrovna automat co je v Rapidu bych 2x nechtěl. jezdí pěkně, než musíš udělat GO Jinak stříbrný dekor - podobný co má Octavia, tak Marathon edition nemá. má podobný tomuto Jenom co jsem tím chtěl říct, za poslední měsíce jsem prolezl hodně aut a prošel hodně ceníků a nabídek a je holý nesmysl kupovat Za podobný peníze Octavii, nebo Ceeda apod. O Rapidu ve full ani nemluvím, protože Golf Variant v Marathonu ( i v základu s 1.4TSI ) je teď bezkonkurenčně nejlepší nabídka. U Japonců jsem měl problém s motorem, jak si člověk zvykne na turbo, tak krom atmosféry od Mazdy ten zbytek prostě nejede... Díky bohu za to, že lidi jsou zjančený a kupujou SUV a o hodně se propadl prodej Golfu... Tiguanu apod. zase raketově narostl... To stim automatem plati ale u vsech automatickych prevodovek ze frcej dobre nes prijde na radu generalka. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 3 hodinami, Clerfayt napsal: Jojo. Sleva pro zaměstnance velkého odberatele. Což je tady běžnému zákazníkovi k ničemu... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 No jo, ale na machrování před ostatními mu to stačí.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.