Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

já si svojeho objednal 31.7. a mám počítat stím že bude až v 11tém měsíci. :( šáhl sem po 1.4tsi 92kw dsg ve stylu se všemi packety a pár drobnostma a bezeslev ten krasavec výjde na 499 000kč.

Vloženo
před 13 hodinami, tomitek napsal:

já si svojeho objednal 31.7. a mám počítat stím že bude až v 11tém měsíci. :( šáhl sem po 1.4tsi 92kw dsg ve stylu se všemi packety a pár drobnostma a bezeslev ten krasavec výjde na 499 000kč.

Me tenkrat prodejce rikal ze cekacka je cca 12-15 tydnu a u prodejce jsem auto vyzvedaval po 11 tydnech. Nadeje umira posledni :-D tak treba bude driv ;-)

Vloženo (editace)

V odkazu vidim cenu 620 tis. po a nema to automat. A pokud se clovek chce vyhnout stribrnemu dekoru, stejne musi vzit Highline.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo
před 5 hodinami, bojler napsal:

V odkazu vidim cenu 620 tis. po a nema to automat. A pokud se clovek chce vyhnout stribrnemu dekoru, stejne musi vzit Highline.

ano, ale já přesně tenhle jsme ukecal na 530tis.

vím že nemá automat, ale zrovna automat co je v Rapidu bych 2x nechtěl. jezdí pěkně, než musíš udělat GO

Jinak stříbrný dekor - podobný co má Octavia, tak Marathon edition nemá. 

má podobný tomuto

7865cfbac2e3d1b0d5723a6381a2f4c6.jpg

Jenom co jsem tím chtěl říct, za poslední měsíce jsem prolezl hodně aut a prošel hodně ceníků a nabídek a je holý nesmysl kupovat Za podobný peníze Octavii, nebo Ceeda apod. O Rapidu ve full ani nemluvím, protože Golf Variant v Marathonu ( i v základu s 1.4TSI ) je teď bezkonkurenčně nejlepší nabídka. U Japonců jsem měl problém s motorem, jak si člověk zvykne na turbo, tak krom atmosféry od Mazdy ten zbytek prostě nejede...

Díky bohu za to, že lidi jsou zjančený a kupujou SUV a o hodně se propadl prodej Golfu... Tiguanu apod. zase raketově narostl...

Vloženo (editace)

Tohle taky není špatná nabídka za 539 kkč, ne?

OCTAVIA Style 1.4 TSI 110 kW 6-stup. mech.

LED- Hlavní světlomety s natočením v zatáčkách
Vyhřívané vrstvené čelní sklo
Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním
Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola
Paket pro špatné cesty
Malý kožený paket se sportovním volantem a multifunkcí (rádio, telefon) 
Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení, propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním
Sound System Canton 
Sportovní paket Dynamic
Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla
Příprava pro uchycení dětské sedačky s
bezpečnostním systémem ISOFIX na sedadle
spolujezdce
Auto Light Assist
DAB - digitální radiopříjem, radio Bolero

Ukazatel nedostatku kapaliny v nádobce pro ostřikovače
Automatická dvouzónová klimatizace Climatronic
Maxi Dot
El. ovládání oken vpředu a vzadu •
Parkovací senzory vzadu •
Tempomat

Vyhřívání předních sedadel 
Síťový program
 Kessy 
Chromový paket

atd....

takže fuck na rapid za půl mega...

Editováno: , autor: Clerfayt
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo
před 2 hodinami, Rypicong napsal:

ano, ale já přesně tenhle jsme ukecal na 530tis.

vím že nemá automat, ale zrovna automat co je v Rapidu bych 2x nechtěl. jezdí pěkně, než musíš udělat GO

Jinak stříbrný dekor - podobný co má Octavia, tak Marathon edition nemá. 

má podobný tomuto

7865cfbac2e3d1b0d5723a6381a2f4c6.jpg

Jenom co jsem tím chtěl říct, za poslední měsíce jsem prolezl hodně aut a prošel hodně ceníků a nabídek a je holý nesmysl kupovat Za podobný peníze Octavii, nebo Ceeda apod. O Rapidu ve full ani nemluvím, protože Golf Variant v Marathonu ( i v základu s 1.4TSI ) je teď bezkonkurenčně nejlepší nabídka. U Japonců jsem měl problém s motorem, jak si člověk zvykne na turbo, tak krom atmosféry od Mazdy ten zbytek prostě nejede...

Díky bohu za to, že lidi jsou zjančený a kupujou SUV a o hodně se propadl prodej Golfu... Tiguanu apod. zase raketově narostl...

To stim automatem plati ale u vsech automatickych prevodovek ze frcej dobre nes prijde na radu generalka. :-D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...