libero Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 veď presne ten som mu dal aj ja..v príspevku hore č.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 26. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 to neva, díky borci.. jen mě překvapuje, že 90% e shopu to neřeší a posílá filtry, které tam nepasují... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 To je holt riziko nakupování po internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 26. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 jojo, naštěstí v rodině je jedan starší fábka, takže ho udám... příště jsem už poučenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Hoši, kde najdu vubec kabinový filtr ve Fabii II ? Koupil jsem nový (bosch) Ale netuším kde to vůbec je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Zespodu pod palubní deskou u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1079k.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Jo,libero je jednička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 neblázni,lebo sa budem červenať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Před pár dny jsem se díval, že pomalu zase nakoupím do aut fltry a všiml jsem si, že na CC autodily rozslisuji u Fabie typy filtru. Takze minimalne tam zmenu postrehli. Pokud je duvodem reseni znacky a typu filtru cena, doporucuju vzit original zrovna tam a nic dalsiho neresit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Doporučuji kvalitní filtry od firmy Bosch !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Je nějaký nebo je to jedno a to samý? :-/ Jdu zítra na pravidelnou prohlídku při 30tkm a servisák mi napsal, že se bude měnit i "pylový filtr" a to za 800kč bez DPH, zdá se mi to jako velká pálka, je to povinnost pro udržení záruky, nebo to mohu odmítnout s tím, že si ho vyměním sám? Díky. Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) Je to to isté. Keď ti ho budú meniť, tak im povedz, že chceš filter s aktívnym uhlím. Inak tie ceny filtrov sú dosť divoké, čínsky je od 124 Kč, prvovýroba 581 Kč vrátane DPH. Chcieť za to 968 Kč je na môj vkus moc. Ja osobne by som si doniesol svoj vlastný, alebo by som skúsil iný servis, lebo ak na filtri majú takto prehnanú cenu, tak aká bude na ostatných položkách? http://www.skoda-dily.cz/eshop/6r0819653-kabinovy-filtr.html Editováno: 8. Srpen 2013, autor: Ivan Horváth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Jdu zítra na pravidelnou prohlídku při 30tkm a servisák mi napsal, že se bude měnit i "pylový filtr" a to za 800kč bez DPH, zdá se mi to jako velká pálka, je to povinnost pro udržení záruky, nebo to mohu odmítnout s tím, že si ho vyměním sám? Díky. Adam jednoducho pri príjme povedz,že ho nechceš vymeniť a je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Já jsem spokojený i s obyčejným filtrem. Je o dost levnější a velký rozdíl nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 chtěl jsem se kouknout na kabinový filtr, koukal jsem pod přístrojovku, ale jsem v koncích. Tam se asi něco zmáčkne, nějaká pojistka a pak se vytáhne...ale co mám zmáčknout? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 V příspěvku číslo 32 od libera je pdf, kde máš návod včetně fotografií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 ach jáááj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 už jsem to našel, právě že na odkazu je fabia I a co já vím, jestli to mají stejné nebo ne (ted vím že jo, prověřeno). A hlavně jsem koukal do špatných míst, proto má otázka...tolik na vysvětlenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 áno máš pravdu,že odkaz je na FI,ale keby to nepasovalo aj na FII,tak by som to sem nedával .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Taky si pomalu zjišťuju jaký ceny mě čekaj za záruční servis. Že se prej kontroluje i tlak v pneumatikách. K tomu kabinovýmu filtru-mi v jednom servisu řekli, že když ho nebudu měnit, tak se mi zanese a pak díky horšímu prostupu vzduchu skrs něj mi půjde hůř větrák a může se spálit. To mi přijde nějaký divný. Editováno: 27. Červen 2015, autor: Pawouk Odstraněna část příspěvku, která se netýká tématu. Příště dostanoš rovnou Varování! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Dle mě to až taková blbost zase není ale rozhodně to bude trvat nějaký čas. Zkus si dát přes pusu špinavý hadr a jdi běhat, uvidíš ten rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak si ho vyměň sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Je necham aby mi ho vyměnili. Ale nejdřív si ten strej zkusim nějak nenápadně označit. Jen tak, uvidíme. Budu dělat blbýho, že nevim ani kde ho v autě mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Označovat starý filtr netřeba - bude černý, jako bota a nový bude bílý. Pokud hodně jezdíš, tak určitě oceníš, že nemusíš dýchat všechen prach ze silnice a že nemáš zaprášenou palubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.