Přejít na obsah

ventil uložení motoru:stupeň 1


Podojil Jan

Doporučené příspěvky

Já Satase plně chápu :-) Jsou informace ktere jse drží pod pokličkou, protože ty vydělávají :-) A jak se naučí člověk na těchdle motorech vše do puntíku a je to tak jak tu Satas prezentuje že od něj odjíždějí zákazníci spokojeni sice o pár tisíc lehčí, ale mají to v cajku :-)

Ale tak to prostě funguje odjakživa,ukažte mi nějaký forum kde se baví otom,jak se staví barák za levno nejlepe zadarmo,nebo postupy firem které za svoje know how zaplatily miliony.. je jedno jaký obor to je.....je vidět airmane že chapeš co sem tim myslel...díky.To jen lidi si sami v posl letech překroutily podstatu klubů a for ku prospěchu jejich financím a že by se tu mělo vše napsat včetně postupů za které mechanici platí desitky tisic za vybavení apod.... a pochopitelně ten kdo nedá info je hajzl.Informace a vedomosti jsou to nejcennější!

Podivej se sem,Pavlovi sem vyřešil za dva dny to co se tu řešilo x týdnů + rozvody olej automat, klimaservis...bez jakékoliv další reakce pochopitelně.

http://forum.skodahome.cz/topic/124810-kontrolka-motoru/page-2

 

Já ty motory dělam od jejich vzniku a dodneška se stále učim..To není reklama,honění ega apod kokotiny,ale holý fakt a dlouhý léta dřiny a chuti něco dokázat.

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...
  • o 3 měsíce později...

Mohli by jste mi poradit prosím ... Pojistka co je v obalu kde je řidicí jednotka v motorové časti napravo od baterky mi stále praská .. Říkali mi , že to je pojistka od tech hydrolůžek a nějakých ventilů , ale všecko se postupně měnilo a pojistka stále praská .. Mechanik mi auto vrátil stím , že už neví čím toje .. Dokáže někdo nasměrovat co by stím mohlo být ?? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...