Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čo to všetko obnáša a je to môžnosť dorobiť do O2 FL?

V CZ to už od 45 KT ponúkajú do Surerba a Yetiho za 800,-Kč, tak predpokladám, že to nebude nejáká prevratná a komplikovaná funkcia

Jedná se o programovou záležitost. Co jsem o tom četl, tak je to spíše na obtíž, ale vlastní zkušenost nemám.

Ano, tak jsem o tom slysel, algoritmus snad vychazi z vyhodnocovani jizdniho stylu, coz samozrejme vede k tomu, ze to spolehlive byt nemuze. Pokud to ale nebude vylozene otravne, muze to byt i v tomto provedeni prinosem.

Pro O2FL by to asi nemel byt problem, ma stejnou elektriku, a asi se aktivuje jen novou polozkou v Maxiku... Cim to dela vystrahu ? Mam elektricke sedacky, ocekaval bych tedy napr. kratke zavibrovani sedacky doprovazene nejakym akustickym a svetelnym signalem na Maxiku ?

Ma nekdo jiz zkusenost ?

V Tiguanu to na maxidotu zobrazí hrneček s kafem ;-)

Jedna se funkci, ktera vyhodnocuje reakce ridice pri jizde zacerstva a postupny vyvoj reakci a to zejmena pohyby volantu. Jako signalizace se objevi hrnecek na maxidotu s hlaskou. Tuto informaci posila do maxidotu gateway. Funkce se aktivuje jako prizpusobeni kanalu 5, kde se zmeni hodnota nula na jedna. V panelu pristroju neni treba zadne prizpusobeni ani kodovani. Bohuzel to umi jen nektere gatewaye a u nekterych treba updatovat software. U Superba tyden stareho to stacilo jen aktivovat v gateway a funguje to, k jinym modelum zatim nemam zadne info ani zkusenost. Toto jsou zarucene informace. Taky jeste nevim, jestli toto podporuji vsechny maxidoty, protoze v principu by to mely umet vsechny posledni vozy Octavia Superb i Yeti. Az budu vedet vice, ozvu se.

Oproti predchozimu textu nove doplnuji, ze funkci je treba take nakodovat v panelu pristroju.

Upraveno od žralok

• 3 týdny později...

Takhle to vypadá v reálu...

post-3099-0-08181900-1354303978_thumb.jp

post-3099-0-49958800-1354304016_thumb.jp

To si jako nechám updatovat software a můžu tam mít tyto novinky??? a je problém sehnat software???

Není to až tak jednoduché, protože zatím lze řešit pouze zakoupením správného typu jendotky u VW...Škodovka zatím softwarovou úpravu nepustila pro servisy.

A to bude asi dost mastný.... co???

Za 800,- nebo za kolik je to v ceníku je to zadarmo...

To stojí, když si kupuješ nové auto. Za těch 800,- ti to aktivují. Ale u mého yetiho není co aktivovat proto jsem se ptal na update software. Abych si s tim v MAXIKU mohl pohrát...

a do predpotopni O2 to je asi sen,ze :kol-44:

Už to nepůjde ani na prvních S2, O2 a Yeti...je to sofwarově omezeno..a budíky mají jiný typ HW s tím vyšším softem, a proto jediná cesta je výměna budíků...

Upraveno od ferda25

U staré O2 navíc výměna serva za 3 generaci a změna software + charakteristiky..pokud už není typ serva se softwarem začínajícím na 1K0

elektornika volnatu 1K0 953 549 AQ

Hmm já myslel servo adresa 44

1K1 909 144 M

Jak jsem psal to bohužel ne.. Jinak funkce úspěšně otestována a na Superbu 2 MR 2010...

Takže O2 MR 2012 (RV 07/11) je jistá šance...?

Bez načtení gateway diagnostikou se nic nezjistí...měřené hodnoty skupina 6 nesmí být hodnota 4 v žádné z těch načtených hodnot. Pak už to není problém. Jak je hodnota 4 tak jedině zatím nová gtaeway a pak možná časem se bude dohrávat softwarová úprava. Opět jako mnoho dalších věcí to nebude jen o VAGu.

Pro opravdové fajnšmekry, který to prostě chcou...tak gateway v servise vyjde kolem 5.000,-

Jaké je číslo Gateway?

• 1 měsíc později...

Chlapi, netušíte, jak zjistím, že to umí zobrazit i můj maxidot,? Jak mohu tu hlášku ohledně únavy "ručně" vyvolat? Mám O2 MJ2010, servo 3gen., podvolantovku mám pro max výbavu a gateway jsem si na zkoušku půjčil takovou, co tuhle funkci podporuje. Vím, že ta hláška jde nějak vyvolat, ale zapomněl jsem jak. Díky za předem za help!

mam SII 2010 a VCDS. mohol by som poprosit o presnejsi postup, ze ako to pripadne nakodovat? dakujem za pomoc.

Upraveno od farkihome

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.