Přejít na obsah

Asistent rozpoznania únavy vodiča


DavidSK

Doporučené příspěvky

Ano, tak jsem o tom slysel, algoritmus snad vychazi z vyhodnocovani jizdniho stylu, coz samozrejme vede k tomu, ze to spolehlive byt nemuze. Pokud to ale nebude vylozene otravne, muze to byt i v tomto provedeni prinosem.

Pro O2FL by to asi nemel byt problem, ma stejnou elektriku, a asi se aktivuje jen novou polozkou v Maxiku... Cim to dela vystrahu ? Mam elektricke sedacky, ocekaval bych tedy napr. kratke zavibrovani sedacky doprovazene nejakym akustickym a svetelnym signalem na Maxiku ?

Ma nekdo jiz zkusenost ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna se funkci, ktera vyhodnocuje reakce ridice pri jizde zacerstva a postupny vyvoj reakci a to zejmena pohyby volantu. Jako signalizace se objevi hrnecek na maxidotu s hlaskou. Tuto informaci posila do maxidotu gateway. Funkce se aktivuje jako prizpusobeni kanalu 5, kde se zmeni hodnota nula na jedna. V panelu pristroju neni treba zadne prizpusobeni ani kodovani. Bohuzel to umi jen nektere gatewaye a u nekterych treba updatovat software. U Superba tyden stareho to stacilo jen aktivovat v gateway a funguje to, k jinym modelum zatim nemam zadne info ani zkusenost. Toto jsou zarucene informace. Taky jeste nevim, jestli toto podporuji vsechny maxidoty, protoze v principu by to mely umet vsechny posledni vozy Octavia Superb i Yeti. Az budu vedet vice, ozvu se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Bez načtení gateway diagnostikou se nic nezjistí...měřené hodnoty skupina 6 nesmí být hodnota 4 v žádné z těch načtených hodnot. Pak už to není problém. Jak je hodnota 4 tak jedině zatím nová gtaeway a pak možná časem se bude dohrávat softwarová úprava. Opět jako mnoho dalších věcí to nebude jen o VAGu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Chlapi, netušíte, jak zjistím, že to umí zobrazit i můj maxidot,? Jak mohu tu hlášku ohledně únavy "ručně" vyvolat? Mám O2 MJ2010, servo 3gen., podvolantovku mám pro max výbavu a gateway jsem si na zkoušku půjčil takovou, co tuhle funkci podporuje. Vím, že ta hláška jde nějak vyvolat, ale zapomněl jsem jak. Díky za předem za help!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...