Jasanek Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Zdravim, zajimal by me vas nazor na toto osvetleni nastupniho prostoru: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Tomu se rika nazev tematu K cemu to ma byt dobre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Záleží na tom, zda mi to ta firma namontuje "gratis" a případně u nich budu mít slevu na servisní práce a nebo budu někomu dělat "votroubka" zadara a ještě so to zaplatím?! Jinak se připojuji k Jozzimu, skutečně thema jak noha! Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 19. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Samo, ze tam je jen logo Skoda a ne nazev firmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 19. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 ...za nazev tematu se omlouvam. Pokud to muze nejaky admin zmenit, at tak ucini. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 napíš mu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Přejmenováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Já je mám a všem se to líbí. A hlavně člověk vidí do čeho může šlápnout,když vystupije z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Já je mám a všem se to líbí. A hlavně člověk vidí do čeho může šlápnout,když vystupije z auta. ...a jak si to do tech dveri namontoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 kolik to koštuje Kč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 nahled a cena je zde: http://rafservis.cz/cs/novinky/k341_led-logo-pro-vasi-znacku-vozu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 V baleni je frézka .Nedělal jsem díru do dveří,ale jen do tapecu. V místech lampičky a na ní jsem to zapojil,takže svítí jen při otevřených dveřích. Do 30min hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Souhlasím,30 minut přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Umístnil jsi to dobře? takle podle fotek to máš vedle zámku a svítí ti to nazeď, nebo jsi to dal vedle zámku kvůli tý půl hodince montáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) Svítí to přeci na zem,je to vespod dveří,musíš si otočit fotku. Editováno: 23. Květen 2013, autor: Gappa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.