Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska jsem čistil palubní desku na Octě II. Celkem dobrý,jenže ta hrbolatá guma u ofuku skla děs,běs. zůstaly tam chlupy z hadru,čmouhy,zase taková škodovácká chuťovka. Je to jak šmirgl.

Vloženo

stale lepsie ako palubka na Fabkach ;) ja pouzivam SONAX Xtreme Cockpitreiniger matteffect, utieram to handrickami od Sonaxu z ovcieho runa co mam na voskovanie a ziaden problem. tento cistic na matne plasty naozaj doporucujem, je bez silikonu takze ziadne flaky

Vloženo

vola sa to takto - SONAX Utěrky k leštění, ale uplne bez chlpkov to bohuzial nie je, par ich tam zostane, ale nic strasne, urcite lepsie ako po bavlnenej handre. ja to vzdy utieram namokro s tym cisticom, vytvori si to taku bielu penu ktora hne zaschne, v podstate to pouzivam na vsetky plasty v interieri. ale minimalne su tie utierky skvele na lestenie karoserie pri voskovani, ja ich v podstate s velkou spokojnostou pouzivam na vsetko :D ale mozno je aj nieco lepsie co este nepoznam ;)

Vloženo

Já používám mikroutěrku, žádné chlupy nic. Vlhkou přetřu všechno plasty a spokojenost.

Nechtěl jsem na palubku nic dávat, neboť většinou se to pak lesklo a odráželo ve skle.

Vloženo
Já používám mikroutěrku, žádné chlupy nic. Vlhkou přetřu všechno plasty a spokojenost.

Nechtěl jsem na palubku nic dávat, neboť většinou se to pak lesklo a odráželo ve skle.

delas se i matny uterky na palubku a vypada to dobre ;)

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Já používám dlouhá léta autokosmetiku Armor All. Mohu jen doporučit, především na plasty. Je lepší koupit ve sprayi než utěrkya nanášet pomocí houbičky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...