Prosinec 12, 201212 r Jezdit se s tím dalo, jen to bylo furt studený a víc to žralo. Spíš mě mrzelo, že byl celý motor venku a kompletně se přetěsnil,udělal se rozvod a po dvou měsících se přijde na to, že kvůli prťavýmu termostatu za 300,-, musíš rozebrat znova půl auta a samozřejmě za to zaplatit. Každopádně LUKAS super práce a gynekologům supákům zdar
Prosinec 13, 201212 r Autor Ďurih ďakujem Vick .. ja mam na aute tiez rozvody asi cca pol roka ... a teraz ten termostat to je asi zakon schvalnosti... Ale uz mam tiez klud... teda dufam ...
Prosinec 18, 201212 r Zdarec. Chci se pozeptat,špatně mi topí superb,když jedu po dálnici nebo to pořádně vohulím ten motor tak to celkem topí ale jak zastavím tak jen vlažně to fouká.Rafička teploty drží pořád u prostřed jak má a ni se nehne.Co by mohlo bejt příčinou termostat anebo vodní puma,ta vodí pumpa má najeto 70tis.Mám motor 2,5 tdi 120kw.Děkuji předem za nějakou odpověd.
Prosinec 19, 201212 r je taky pravda že mi to dřív pod palubkou u spolujezdce jako by po nastartování bublalo,to jsem si říkal že to bude topení ale jen chvilku a ted poslední dobou nic.
Leden 26, 201312 r Chci se zeptat,dá se nějakým spusobem odvzdušnit topení,je někde nějakej kohoutek nebo ně co podobného?
Leden 26, 201312 r Ano vedle baterky jsou dve hrube hadice v husím krku mela by to být ta levá je nani dírka povoliš rychlospojku a stahnes hadici az zacne vytekat chlad.kapalina zadelas z5 a máš ovzdušněno...
Leden 27, 201312 r Připojím se taky, rozvody vyměněny společně s termostatem. Od té doby se teploměr drží na 90stupních a topí dobře. Bohužel to trvá, než se se auto dostane na provozní teplotu-další nevýhoda 2,5. Koupil jsem si zimní masku, řekl bych dobrá věc, přes zimu to chrání i před bordelem k chladiči. Mohu jen doporučit, sice to je hnusný, ale smysl to má http://www.autodily-tomes.cz/052-000039/zimni-clona-skoda-superb
Leden 27, 201312 r Zkusím to i tady, kdyby náhodou chtěl někdo poradit.. Chlapi, jakej jste dávali termostat na 1.9tdi 96kW? A návod jak to vyměnit?
Duben 17, 201411 r Zdravím, mohl by mi někdo poradit, kdo měl podobný problém? Motor se nezahřeje na na provozní teplotu 90°. Dostane se maximálně na 80-85°. Dál nejde. Četl jsem tady, že je ta jasný termostat, tak jsem ho vyměnil a problém nezmizel. Nikde jsem nenašel odpověď, může mi někdo poradit? Díky
Duben 17, 201411 r Připoj Supa na VAGÍNU a zjisti kolik ukazuje teplotu VAG a pak uvidime co dál muže byt jen špatne čidlo nebo něco s budíkama když ti vag ukaže dobrou teplotu... Jinak vymenu termostatu ti delal kdo ? Byl js iu toho ? Pac termostat je tak krasne schovanej u šestihrnku za rozvodakem ze bych se nedivil kdyby se nato v servisu vysrali a rekli ze to je ok :-)
Duben 17, 201411 r Měl jsem supa na diagnostice, a nic ohledně teploty, čidla nebo termostatu nehlásil. Dneska jsem měnil termostat s kamarádem. Termostat FEBI, takže je určitě měněnej. Ale fakt už jsem zoufalej. Pak jsem šlapal na plyn aby se rychle zahřál a šel maximálně na 85°. A to už když měl třeba 83 a dupal jsem na něj tak došel max na tech 85 a hned zase klesnul.
Duben 17, 201411 r proč dotaz nedáš sem a nepokračuješ v tématu? http://forum.skodahome.cz/topic/121465-teplota-motora-nieje-na-90/ ale jinak přesně jak píše airman, vag a zjistit zda neni špatná čidlo teploty porovnat s údajema palubkou a s čidlem, pokud se budou roscházet, tak možná 90 stupňů máš, jen to čidlo zle vyhodnocuje
Duben 18, 201411 r Termostat a puma je zakladní věc co se u tohoto motoru při rozvodech udělat má!To jeno pitomci z autorizáku řeknou že ne a pak se znova odklání předek kvuli výměne termostatu.
Únor 10, 201510 r ahojte! lidicky ti z vas co maji facelift masku na supikovy muzete poradit nebo ukazat jak kdo vyresil zadelani chladice v zimnim obdobi? jde me oto ze na starem supu jsem mel jako kolega tu plastovou krytku a bylo to fakt znat ale na facelift to nepasuje mate nekdo nejake foto jak jste to vyresily? predem diky za odpovedi a rady a jeste dotazek kdo z vas uz menil visko spojku na ventilatoru? z kama jste brali? ja ji mam zatvrdlou a toci se neustale na plno Upraveno Únor 10, 201510 r od JanSuperb
Únor 14, 201510 r tak jsem si dnes vyzkousel zadelani chladice sololitem nechal jsem od chladice mezeru tak 5 cm a zaroven jsem sundal vrtuli pac na ni budu menic viskospojku a ejhle ona me zacala vyverat voda ikdyz byla teplota na 90 a vic neskocila tak se v nadobce zvetsil obem a zacala vyverat takze musim dat vrtuli na zpet a oddelat ten sololit pac dnes bylo nad 5 stupnu a to uz neni dobre na tento motor kterej dokaze vyvynout dosti tepla
Březen 5, 201510 r A koupil se originál termostat nebo druhovýroba? Mě to u neorigo nevylezlo na 90 a po vyměně za original už je vše ok
Březen 5, 201510 r daval jsem tam wahlera s nim problem urco neni ale motoru uz se nelibila teplota pac jsem mel nastartovano asi 7 minut na parkovisti a to se mu nelibilo. za jizdy to bylo naprost v pohode a teplota nekolisala ani nestoupal. jsem porad premyslel proc je ten motor tak hlucny a ktera kladka nebo altik a kompresor to muzou rachtat ale to jen nad 2 tisice otacek. tak jsem pak oddelal vrtulu a ejhle ono je to sepot kvetin
Březen 6, 201510 r tak jsem mel dlouhou chvili a zozrezal jsem moji viscospojku dal uz jsem ji nerozebiral pac jsi jeste potrebuju porad nemam novou zajima me tahle https://www.motointegrator.cz/produkty/18152-spojka-ventilatoru-thermotec-d5a004tt-4a0-121-350-b-4a0121350b
Březen 6, 201510 r Jééé to je hezký Další pro mě zajímavé foto, páč jsem rozebranou viskospojku ještě neviděl
Březen 6, 201510 r tak je jen rozpulena dalsi rozebirani jsem eriskoval pac jis budu jeste par dni potrebovat
Srpen 9, 201510 r Ahoj kluci mam dotaz,motor ukazuje 90 stupnu a kdyz polozim ruku na kapotu tak ji tam skoro neudrzim,mam ho prvni den tak nevim jestli je to normalni nebo je neco v neporadku,dekuji za odpoved:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.