Publikováno Prosinec 3, 201212 r Mám superb combi 3/2012 a zarazilo mě, že nemá v motorovém prostoru takovou tu odhlučňovací deku zespod motorového víka. Mám motorizaci 1.8 TSI, výbava Ambition. Malinko jsem znejistěl, když i fabia II combi r.v. 2012 1.2 TSI jí má. Mlůžete se někdo kouknout do motoru, nejlépe stejné motorizace a výbavy? Upraveno Prosinec 3, 201212 r od michal032
Prosinec 4, 201212 r Autor je možné že záleží na výbavě? Ještě otázka. Máte nastříkané stejnou barvou jako je karoserie i vnitřek v motorovém prostoru? Já mám šedou platin metalíza a mám stříklé jen blatníky, to uvnitř motorového prostoru je v nějakém základu, to samé i hauptna je ze spodu jen v nějakém světlém základu (bílá to úplně není). Zajímá mě to, zda se i na takových věcech šetří....
Prosinec 4, 201212 r 1.8TSI, černá metla - mám odhlučnění v motoru a v černé barvě stříklý na co se podívám.... to sou mi divný úspory:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.